Eduardo ostvario svoj san: Zauvijek ću pamtiti svoj prvi gol na Maracani

Foto: Screenshot; Youtube

"EDUARDO, spasitelj! Heroj! Junak!", ovo su samo neki od bombastičnih naslova koji su osvanuli u brazilskim medijima dan nakon Eduardova prvog pogotka u dresu Flamenga. Bivši hrvatski reprezentativac ostvario je san. Zabio je za pobjedu na mitskoj Maracani pred 42 tisuće gledatelja.

> Eduardo zabio za pobjedu na Maracani, Flamengo pobjegao s dna ljestvice

"Nisam spasitelj, došao sam ovdje pomoći Flamengu. Drago mi je što je sve ovako ispalo i što smo na kraju pobijedili", rekao je Eduardo, koji je poentirao nakon samo 15 minuta provedenih na terenu.

"Ovo mi je bila prva profesionalna utakmica na Maracani, a gol koji sam zabio zauvijek ću pamtiti. Osjećam da ekipa raste iz dana u dan. Čestitam dečkima, ali nemamo vremena za slavlje. Pred nama su novi teški izazovi", nadodao je Dudu.

Flamengo traži bijeg iz zone ispadanja

Zahvaljujući Eduardovom pogotku, Flamengo se pomaknuo s mrtve točke te više nije na posljednjem mjestu u prvenstvu. Dudu i ekipa sinoć su skočili na 18. mjesto, ali je nakon njihove utakmice Bahia neočekivano svladala desetoplasirani Goias pa je Flamengo u svega nekoliko sati skliznuo na 19., predzadnje mjesto. U idućem kolu Flamengo odlazi na gostovanje kod jedine ekipe koja je u ovom trenutku lošija od njih, Coritibe.

Pročitajte više