Gerrard i nakon ljeta u Liverpoolu, Reus od ljeta u Realu?

Foto: Getty Images / Guliver image 

ŠPANJOLSKI mediji javljaju da je Real dogovorio dolazak Marca Reusa iz Borussije Dortmund.

Navodno je Reus već počeo učiti španjolski jezik nakon što je s Realom dogovorio potpis petogodišnjeg ugovora sljedećeg ljeta. Borussia će dobiti 25 milijuna eura, koliko iznosi Reusova otkupna klauzula.

Steven Gerrard na kraju sezone napušta Liverpool i odlazi u LA Galaxy, a u Liverpoolu već razmišljaju kako vratiti kapetana.

"Često se događa da MLS klubovi šalju igrače na posudbu. Ne možemo tek tako pustiti nekog tko je toliko dao klubu. Već smo razgovarali sa Gerrardom i njegovim agentima o mogućem povratku u siječnju", rekao je izvršni direktor Liverpoola Ian Ayire.

Svijet je šokirala informacije s Otoka prema kojoj je Manchester City spreman platiti pola milijarde funti za Lionela Messija, čiji se odlazak iz Barcelone sve češće spominje.

22:40 Kicker javlja da je Bayer uspio slomiti Romu i za sedam i pol milijuna eura otkupiti ugovor Tina Jedvaja. Opširnije

22:20 Ian Ayre, izvršni direktor Liverpoola, otkrio je da u klubu razmišljaju o tome kako Stevena Gerrarda, koji na kraju sezone odlazi iz kluba u LA Galaxy, mogu vratiti sljedeće godine.

"Često se događa da MLS klubovi šalju igrače na posudbu. Ne možemo tek tako pustiti nekog tko je toliko dao klubu. Već smo razgovarali sa Gerrardom i njegovim agentima o mogućem povratku."

21:15 Španjolski mediji javljaju da je Real dogovorio dolazak Marca Reusa iz Borussije Dortmund. Navodno je Reus već počeo učiti španjolski jezik nakon što je s Realom dogovorio potpis petogodišnjeg ugovora sljedećeg ljeta. Borussia će dobiti 25 milijuna eura.

21:00 Brat i agent Gonzala Higuaina je odbacio spekulacije o transferu argentinskog nogometaša u Liverpool.

"Nismo razgovarali s Liverpoolom i nitko nas nije kontaktirao. Uopće ne razmišljamo o tome da Gonzalo napusti Napulj u kojem je sretan."

20:00 Jordan Ibe se vraća s posudbe iz Derbyja, objavio je Liverpool.

19:00 Aston Villa želi dovesti Scotta Sinclaira iz Manchester Cityja, ali engleski prvak zasad traži previše za krilnog nogometaša. "Ako spuste cijenu, možda dođe do dogovora", poručuju iz Ville.

17:00 Poljska Legia je objavila da će veznjak Krystian Bielik u petak imati liječnički pregled u Arsenalu. Poljaci bi trebali dobiti između dva i tri milijuna funti.

15:00 Paul Pogba, zvijezda Juventusa, objasnio je zašto je napustio Manchester United. "Bio sam nestrpljiv iako je Alex Ferguson vjerovao u mene. Međutim, nije me stavljao u igru i govorio mi je da će moje vrijeme doći. Ipak, moje vrijeme tamo nije došlo, ali to ne znači da ne volim United."

13:30 Gazzetta dello Sport donosi informaciju kako su Chelsea i Atletico Madrid zainteresirani za Interovog Maura Icardija, mada su Rojiblancosi popunili ofenzivnu liniju dovođenjem Torresa, a niti na Stamford Bridgeu ne vlada nestašica napadača.

13:00 Roma je izgleda pobijedila u borbi za usluge Ezequiela Poncea, mladog napadača Newell's Old Boysa.

"Dogovoren je transfer s Romom oko Ezequiela Poncea, a igrač će do prosinca ostati u klubu", objava je na Twitter Newell's Old Boysa.

12:30 Prometno je u Zadru, Weitzer se skrasio u mađarskom Pecsu, a Štimcu u pomoć stižu Mujan iz Hajduka te Gabrić i Okechukwu iz Rijeke. Više o ovoj temi pročitajte ovdje.

11:30 Roma je odgovorila na interes Liverpoola za dovođenjem Miralema Pjanića kao nasljednika Stevena Gerrarda koji na ljeto odlazi u LA Galaxy.

"Napokon su mediji odustali od selidbe Strootmana nakon što je rekao da mu se sviđa u Italiji i ima ugovor na još pet godina. S Pjanićem i Liverpoolom je isto, Miralem ima ugovor još četiri godine, volimo ga, i želimo imati najbolju moguću ekipu. Ipak, mi smo poslovni ljudi i ako netko pošalje izuzetno visoku ponudu, kakva se ne odbija, morat ćemo ju uzeti u obzir", rekao je predsjednik Rome James Pallotta.

10:30 PSG, Porto i Juventus zainteresirani su za Januzaja kojeg United pušta na posudbu. 

10:00 Iako je Lionel Messi rekao da neće dozvoliti zlonamjernim pričama da naruše odnose u Barceloni, orgijanja i dalje traju, pa u The Sunu jutros čitamo da Manchester City može platiti Lionela Messija 480 milijuna funti. To bi bilo duplo više od njegove "realne" tržišne vrijednosti od "svega" 220-250 milijuna eura. Financijski fair play, što je to uopće? 

09:40 Guardian navodi da je Palermo odbio ponudu Manchester Uniteda za 21-godišnjeg argentinskog napadača Paula Dybalu, čija se vrijednost procjenjuje i do 30 milijuna funti. 

09:20 Evo i malo razonode sa stranica Daily Stara: Arsenal sprema 63 milijuna funti za duo Borussije: Hummels - Gundogan.

09:00 Krećemo s Talijanima i vijestima s Gazzettte. Roma planira rekostrukciju svog napada. Mattia Destro je na korak do prelaska u Milan pa Rimljani traže zamjenu. Među favoritima je Tottenhamov 31-godišnji napadač Emmanuel Adebayor kojem ugovor s engleskim klubom istječe na ljeto. U Romi se pouzdaju i u dobre odnose s Tottenhamom u nadi da će zaključiti posao već ovog mjeseca. Druga opcija je kupovina njemačkog napadača Marija Gomeza iz Fiorentine, a spominje se i Fabio Quagliarella.

 

Pročitajte više