Goluža puknuo na presici, Wilbek užasnut: "Ovo mi je najgora presica u životu!"

Foto: Hina

SLAVKO GOLUŽA cijeli je turnir bio iznenađujuće miran, ali nakon poraza u polufinalu nije bilo tog pr-a ni sugestije koji su ga mogli umiriti.

Napao je suce, domaćine, organizatore... Suđenje njemačkog para nazvao je "poniženjem za sport", a s njim se složio i Jakov Gojun koji ga je dopratio pred novinare.

Danci su sebi podredili ovaj turnir, nastavio je Goluža nemoćno širiti teoriju koja eto, nije uspjela samo Hrvatskoj 2009. Nas jedine kradu i kada smo domaćini, nameće se zaključak Golužine jednadžbe.

Izračunao je i koliko je kilometara prevalila Hrvatska po prostranoj Danskoj, koliko je puta u odnosu na domaćina mijenjala hotelski ležaj. Izbornik se, tvrdi, naspavao samo u Herningu.

"Živjeli smo kao životinje, u tri grada", poentirao je presicu za koju je danski izbornik Ulrik Wilbek mogao reći samo jedno:

"Ovo mi je definitivno najgora press konferencija u životu. Najsramotnija na kojoj sam ikada bio. Rugao nam se, optužio nas je da smo podmitili suce. Rekao je da je prvenstvo bilo užasno i da su živjeli kao životinje"

Slavko Goluža kasnije se ispričao domaćinima.

Pročitajte više