Hajduk teškom mukom izborio četvrtfinale Kupa, Tudor tvrdi: Zadovoljan sam rezultatom i pristupom

Foto: Hina

HAJDUK je uz dosta problema izborio četvrtfinale hrvatskog Kupa. Momčad Igora Tudora svladala je Novigrad s 3:2, a pobjednički pogodak postigao je Anton Maglica u 73. minuti dvoboja.

Tudorova kazna uozbiljila igrače

Trener Bijelih rigao je vatru nakon remija s Lokomotivom u 13. kolu HNL-a. Lokosi su na Poljudu uzeli bod (2:2), a Tudor je za kaznu ostavio igrače da prespavaju na stadionu i da se što bolje pripreme za dvoboj s trećeligašem u osmini finala Kupa.

"Zadovoljan sam rezultatom i pristupom. Prije svega pristupom! Znali smo što nas čeka, znali smo što je Kup. Imali smo ogroman respekt prema protivniku. Znali smo da se radi o jednoj dobroj ekipi, bez obzira u kojoj ligi igraju. Došli smo ovdje s najjačim sastavom i pristup nam je bio kao na prvenstvenoj utakmici. To nam se na kraju vratilo i idemo dalje", rekao je Tudor. 

"Najgore su ovakve utakmice. Očekuje se da ćeš proći, ništa ne možeš izgubiti. Međutim, teško je to odraditi i zato u Kupu često ima puno iznenađenja. Čestitam protivnicima i želim im puno sreće", nadodao je.

Trener Novigrada: Odigrali smo neizvjesnu utakmicu, ali Hajduk je iskusniji

Damir Milinović čestitao je svojim igračima na žestokoj borbi.

"Moramo biti ponosni što nas je ozbiljno shvatio jedan veliki Hajduk. Uostalom, ovdje su došli s najjačom ekipom. Mi smo bili optimistični, htjeli smo odigrati jednu neizvjesnu utakmicu i mislim da smo to i napravili. Žao mi je što nismo kod 2:2 uspjeli primiriti utakmicu. Kako se susret bližio kraju, Hajduk bi sigurno bio nervozniji. Ipak, oni su preiskusna momčad za moje mlade dečke. Nadam se da smo opravdali očekivanja svih navijača koji su nas došli bodriti, a Hajduku čestitam na prolazu i želim im sreću u prvenstvu, kao i Igoru u daljnjem vođenju Hajduka", rekao je trener Novigrada.

Pročitajte više