Howard: Jelavićeva kupnja je ustvari krađa, za malo novaca dobili smo odličnog napadača

EVERTON je završio na sedmom mjestu u Premiershipu, a na fantastičnoj polusezoni gotovo pa svi igrači zahvaljuju se Nikici Jelaviću. Jedan od njih je i vratar Evertona, Tim Howard, koji s nestrpljenjem čeka početak nove sezone.

"Nikica je bio briljantan u našem dresu. Mislim da nisam daleko od istine kada kažem da je njegova kupnja ustvari "krađa". Platili smo ga vrlo malo, a dobili smo fantastičnog napadača", smatra očarani Howard, koji nadodaje:

"On je prošle sezone zabio 17 golova, ako se ne varam, dok je kod nas postigao 11. To je odličan učinak", rekao je Amerikanac.

"Tražili smo klasnog napadača i pronašli smo ga u Jelaviću. Mogu samo zamisliti kakav će biti iduće sezone, jer trebalo mu je nevjerojatno malo vremena da se uklopi. Odmah na startu je počeo zabijati, a može biti samo bolji sada kada se priviknuo na klub, na igru i na našu koncepciju. Iznimno je talentiran nogometaš i isto tako strašno nezgodan za čuvanje. Ima kvalitetne obje noge, zna s loptom, fizički je snažan. Ukratko, Jela ima sve", za kraj će Howard.

Pročitajte više