"Hrvatska je spremna za spektakl, Sefo ima šanse protiv sporog Cro Copa"

JOŠ nekoliko sati je preostalo do dugo očekivane borbe Mirka Filipovića, koja će se održati u zagrebačkoj Areni. Već nekoliko tjedana mediji bruje o tom spektaklu u kojem Cro Cop, prvi put na domaćem tlu, traži pobjedu protiv Raya Sefa. Naravno, vijest o povratku Mirka u K1 ring privukao je pažnju stranih medija.

"Nakon devet godina vraća se jedan od najvećih. Ovog puta nije riječ o UFC-u ili MMA-u, već je riječ o kickboxingu. Mirko Filipović Cro Cop se vraća u ring po prvi put nakon devet godina protiv velikana K1 i veterana Raya Sefe. Hrvatska je spremna za veliki spektakl", piše borilački portal Bloody Elbow.

Iako je Sefo zakoračio preko četrdesete, američki mediji smatraju kako to nikako ne može biti nedostatak, dapače:

"Sefo nije došao u Hrvatsku kako bi bio Cro Copov plesni partner. On ima misiju uništiti veliko hrvatsko slavlje. Podsjećamo vas da je Sugar Ray zapamćen u povijesti kao jedan od četvorice boraca koji su nokautirali Semmyja Schilta, a kako Ray i sam kaže: "brži sam nego ikada". To je dovoljno upozorenje za sporog Cro Copa jer će iskusni Ray znati iskoristiti njegove nedostatke", smatra doghouseboxing.com.

Pročitajte više