Hrvatska protiv svih: Za Maksimir prodano samo 1800 ulaznica, a u Belgiji nas čeka 50 tisuća ljudi!

HRVATSKA igra protiv svih. Ispred Igora Štimca i igrača veliki je zadatak. Nakon atmosfere linča iz Splita, koja je da stvar bude gora, ugurana u proslavu stogodišnjice HNS-a, reprezentaciju niti na tradicionalno sretnom Maksimiru, neće dočekati "pjesma". Barem ne od velikog broja navijača, oni najvjerniji svakako će biti na tribini. HNS-ov ticket officer Nikša Martinac jutros nam je potvrdio da, prema sinoćnjim podacima, nije prodano više od tisuću i osamsto ulaznica za susret s Makedonijom. Do petka su još dva dana, no broj prodanih ulaznica neće vrtoglavo rasti.

"Najveću prodaju ipak očekujemo na dan utakmice, na blagajnama. Teško mi je reći koliko ljudi na utakmici očekujemo. Deset, 15 tisuća. Ovo je za nas očekivana prodaja", rekao je Martinac.

Nakon Zagreba, reprezentacija leti za Belgiju, na noge reprezentaciji koja je okupila zastrašujuću klapu oko nekih najboljih mladih igrača Europe. Zemlja je na nogama nakon pobjede nad Nizozemskom, nakon dugo vremena ujedinjeni su oko reprezentacije Flamanci i Valonci. U belgijskim novinama jutros čitamo da je još jučer prodano 40 tisuća ulaznica za stadion King Baudouin u Bruxellesu. Utakmica je na rasporedu 11. rujna.

"Volio bih da su ulaznice za Makedoniju dostupnije, ali to je politika HNS-a. Mogu samo reći da ćemo se potruditi navijače vratiti pobjedama", rekao je Igor Štimac.

Informacije o kupnji ulaznica možete pronaći na HNS-ovom webu.

CIJENE PO SEKTORIMA:
Tribina zapad dolje    250,00 kn / 200,00 kn
Tribina istok    120,00 kn
Tribina sjever    60,00 kn

Pročitajte više