Hunt se provukao na vagi i zaprijetio Miočiću: "Stipi ću otkinuti usne s glave"

Foto: Screenshot/Fightsite

SVE je spremno za noćašnji (subota na nedjelju) UFC spektakl u Australiji na kojem ćemo vidjeti nastupe čak dva hrvatska borca. Iza nas je službeno vaganje koje su svi borci odradili bez problema i tako razveselili čelnike UFC-a koji u posljednje vrijeme često muku muče i s ovim segmentom svog posla.

> Stipina posljednja poruka Huntu: Smiješno je što misliš da si bolji od mene

> Gdje gledati Miočića i Hunta?

Nas su naravno najviše zanimali Stipe Miočić i Anthony Perosh. Prvi na vagu je izašao australski Hrvat koji će noćas rukavice ukrstiti s Seanom O'Connellom. Obojica boraca su bili točno na gornjoj dopuštenoj granici poluteške divizije i težili su 93.5 kilograma.

Posljednji su na pozornicu izašli Mark Hunt i Stipe Miočić. Naš "Vatrogasac" je bio nešto malo teži nego inače te je na vagi imao 110.2 kilograma. "Super Samoanac" je očito do posljednjeg trenutka skidao kile jer je vaga pokazala gornju dopuštenu granicu za nastupanje u UFC-u, a to je 120.5 kilograma.

Ljubavi među borcima nije bilo. Sučeljavanje je bilo kratko, ali "namrgođeno". Inače uvijek prilično nasmiješeni Miočić, je ovaj put zadržao ozbiljan pogled prema svom suparniku. Očito mu nisu sjele mnoge izjave u kojima Novozelanđanin najavljuje težak nokaut.

"Vrlo sam gladan. Vidite da sam skidao kile do posljednjeg trenutka. Sutra ću te nokautirati", poručio je Hunt dok je Miočić ipak bio odmjereniji...

"Radim ono što uvijek radim, ako budem na nivou, bit ću OK", kratko je prokomentirao američko-hrvatski borac.

Hunt: Noćas ću Stipi otkinuti usne s glave!

"Zabavit ćemo fanove kao što to uvijek činimo i napravit ćemo sjajan show. Svakom će se isplatiti to što je kupio kartu. Nitko od nas dvojice neće bježati od udaraca. Znate?", izjavio je Hunt i dodao:

"On je došao se boriti, ali sam i ja. Ja se uvijek dođem potući neovisno o posljedicama. Želim pobijediti, otkinut ću mu usne s glave."

Hunt je spreman i za scenarij da meč završi na podu...

"Mogu i tamo pobijediti. Ovisi gdje će borba otići ili gdje je on želi odvesti. Ako završimo na podu, onda znate da ću tražiti neki zahvat ili ću ga samo pokušati nokautirati. Uvijek pokušavam nokautirati svoje protivnike. To mi je forca", objašnjava bivši K-1 WGP šampion.

Novozelanđanin je zadovoljan kako je prošao trening kamp, no bilo je i posljedica na koje nije računao...

"Nabacio sam previše mišićne mase pa zato sada imam problema sa skidanjem kilograma. No, osjećam se vrlo dobro. Ne izgledam dobro, ali se tako osjećam."

Unatoč 41. godini na leđima, Hunt tvrdi da je najbolji na svijetu...

"Naravno da se osjećam kao najbolji borac na svijetu. Stariji sam od ovih momaka, imam već 41. godinu, no osjećam kao da se samo poboljšavam. Dok god se budem ovako osjećao i dok god mogu pobijediti neke od najboljih boraca svijeta, ne vidim se da gubim mečeve. Povući ću se ili zbog ozljede ili ako mi UFC kaže da tu za mene više mjesta nema. To su dvije opcije", zaključio je "Super Samoanac".

Chael Sonnen predviđa: Miočić je najbolji sportaš u diviziji, pobjedit će Hunta tehničkim nokautom!

Sveprisutni Chael Sonnen je prognozirao ishod meča Miočića i Hunta, a na svojoj službenoj Facebook stranici Miočića je okarakterizirao kao "najboljeg sportaša u diviziji".

"Miočić je najbolji sportaš u diviziji i mislio sam da će njegova borba s Juniorom dos Santosom biti borba godine. Stipe će vrlo vjerojatno završiti ovaj meč na podu, ali kao što smo naučili iz njegove dvije posljednje borbe, može boksati s bilo kime. Važno je napomenuti da se Miočić dobro bori na neprijateljskom teritoriju. Miočić pobjeđuje Hunta nokautom".

UFC Fight Night 65: Miočić vs. Hunt

Mark Hunt (266) vs. Stipe Miočić (243)
Brad Tavares (184) vs. Robert Whittaker (185)
Sean O’Connell (205) vs. Anthony Perosh (205)
Jake Matthews (155) vs. James Vick (156)

Uvodne borbe:

Hatsu Hioki (146) vs. Daniel Hooker (145)
Kyle Noke (170) vs. Jonavin Webb (170)
Sam Alvey (185) vs. Daniel Kelly (186)
Lisa Ellis (115) vs. Bec Rawlings (115)
Dylan Andrews (185) vs. Brad Scott (185)
Alex Chambers (115) vs. Kailin Curran (116)
Vik Grujic (170) vs. Brendan O’Reilly (170)
Ben Nguyen (126) vs. Alptekin Ozkilic (126)

Pročitajte više