Hajdukovci na Fejsu: Više ne možemo biti prvaci. Klauni jedni

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK je poražen od Varaždina u utakmici 33. kola SuperSport HNL-a. U utakmici igranoj na Poljudu gostujuća je momčad slavila 1:0 golom koji je postigao Domagoj Drožđek u 67. minuti. Nakon dvije ligaške pobjede u nizu, bio je ovo novi poraz Splićana, koji su na trećem mjestu ljestvice.

Poraz je dodatno razočarao navijače Hajduka. Neki od komentara na Facebooku pod objavom kluba o ishodu utakmice su: "Svaka čast navijačima, jedino pozitivno što može biti", "Ima li kakvih naznaka da ćemo prestati skidat gaće i da ćemo dobiti trenera s licencom?", "Više ne možemo biti prvaci".

"Dok ne dođe trener koji neće trpjeti zvjezdice i klince od 19 godina koji rade što hoće kao da su pet puta Ligu prvaka osvojili, dobro će bit ako budemo i treći dogodine", "Tu ne treba trener, tu treba egzorcist", "Najveća sramota ikad viđena. Svaka vam čast na tome i hvala vam za ništa! Vratite pretplatu svim vjernim navijačima, jer su oni jedini koji predstavljaju Hajduka i žive za njega. Klauni jedni! Čestitke Varaždinu!", dodaju drugi.

Pročitajte više