I od zafrkancije rade cirkus! Dinamo zbog video parodije Grobničanima otkazao proslavu rođendana

TREĆELIGAŠKI nogometni klub Grobničan danas je utakmicom protiv Dinama u Čavlima trebao proslaviti 80. rođendan. Nekoliko sati uoči proslave, Dinamo je otkazao svoj dolazak zbog videa koji su po uzoru na "modrog milijunaša" snimili igrači Grobničana.

Dečki iz Mavrinaca našalili su se s Dinamom, ali hrvatski prvak i od toga je napravio cirkus. Video parodijom Grobničani su pozvali navijače na utakmicu, ali nagradu za pun stadion nisu mjerili u milijunima, već u stotinama kuna. I nelošoj zafrkanciji. Međutim, u Dinamu nisu prepoznali njihov humor.

U želji da na tribine dođe što više navijača nogometaši trećeligaša su režirali akciju "Tisuću i petsto kuna za tisuću i petsto navijača".

Utakmica se trebala igrati u 16 sati, a navijači su već od ranih jutarnjih sati pristizali na stadion.

Dinamo zbog video isječka otkazao utakmicu!

Parodija se nije svidjela upravi Dinama koja je otkazala rođendansku utakmicu.

"GNK Dinamo obavještava sve navijače kako je bio prisiljen otkazati prijateljsku utakmicu Grobničan - Dinamo koja se trebala odigrati 12.10.2012. na stadionu Mavrinci u Čavlima.

Razlog otkazivanja utakmice jest video isječak koji su snimili i objavili igrači Grobničana u kojem se grubo narušava ugled aktualnog hrvatskog prvaka te naših igrača. Dinamo je uvjerljivo najtrofejniji hrvatski klub, prvak Hrvatske posljednjih sedam godina te sudionik najelitnijeg klupskog natjecanja na svijetu, Lige prvaka, te kao takav zaslužuje poštovanje; u prvom redu od ostalih sportskih kolektiva i sportskih djelatnika.

Dinamo se zahvaljuje klubu Grobničan te cijeloj općini koja je poduzela napore kako bi se ova utakmica odigrala, a Dinamo došao kao poklon na proslavu 80. obljetnice kluba", stoji na stranici kluba iz Maksimira.

Pročitajte više