Ibrahimović, najbolji igrač među navijačima, poručio: U Brazilu navijam za BiH i Hrvatsku

Foto: Guliver Image/Getty Images

ZLATAN Ibrahimović nije se uspio plasirati na Svjetsko prvenstvo s reprezentacijom Švedske, Portugal i Cristiano Ronaldo bili su prejaki u dodatnim kvalifikacijama, pa je središnji događaj sezone u Brazilu ostao bez jedne od najvećih zvijezda svjetskog nogometa. No napadač PSG-a ipak će otići u Brazil u ulozi navijača.

"Na Svjetskom prvenstvu ima mnogo meni dragih reprezentacija, prijatelja s kojima sam igrao i sa kojima trenutno igram", rekao je francuskim medijima nakon što je otkrio da će neke susrete na SP-u pratiti uživo.
 
Potom je poručio i za koga će navijati: "Zbog porijekla, ali i činjenice da igraju lijep nogomet, simpatiziram Bosnu i Hercegovinu i Hrvatsku. Na tom se prostoru uvijek lijepo igralo."
 
Osim ove dvije reprezentacije, Ibrahimović ima još nekoliko onih kojima prvenstveno želi uspjeh. "Imam mnogo prijatelja u svim reprezentacijama, a volio bih da nešto naprave Francuska i Belgija", izjavio je Francuzima.
 
"Nizozemska neće ništa uspjeti. Prvak će biti Njemačka, Španjolska ili Argentina, a moguće je i da neko iznenadi iz drugog plana", zaključio je na kraju švedski reprezentativac.
 
 

Pročitajte više