Igor Pamić za Index: Zvonko još nije potpisao za Dinamo!

Foto: Uefa.com

ZVONKO PAMIĆ ipak nije novi igrač Dinama, a hoće li biti - ne zna se. U telefonskom razgovoru za Index, otac Zvonka Pamića, Igor Pamić, objasnio nam je što se ustvari dogodilo s njegovim sinom i posudbom u Duisburgu te što se sve treba dogoditi da Zvonko Pamić odjene "plavi dres".

Podsjećamo, direktor Duisburga Ivica Grlić nakon utakmice protiv Regensburga obznanio je vijest kako Zvonko Pamić više neće nastupati za Duisburg te da se nada kako će "uspjeti u domovini". Naravno, nije trebalo dugo čekati da se mladog veznjaka poveže s Dinamom, budući da ga je Zdravko Mamić prije nešto više od godinu dana htio dovesti na Maksimir.

"Ne znam kako su mediji, novinari, shvatili da je Zvonko novi igrač Dinama. On je još uvijek vezan za Bayer Leverkusen. Ja ću samo ovog momenta reći da Zvonko nije raskinuo ugovor s Leverkusenom. Ja ne znam otkud to medijima. Jučer su doznali da je Leverkusen povukao opciju posudbe i to je točno, ali onda su počela nagađanja da je Zvonko Pamić potpisao za Dinamo", rekao nam je pomalo razočarani Pamić stariji.

Dinamo - pametan potez


Svejedno, trener Istre smatra kako bi Zvonkov prelazak u Dinamo bio odličan potez u karijeri.

"Mi smo rekli da bi ta opcija bila interesantna, ali to nije gotovo. Ni blizu! Moje je sportsko mišljenje da bi odlazak u Dinamo bio pametan potez, ali samo ako ga struka želi. No, Zvonko ima 21. godinu, ne mogu mu ja naređivati", za kraj će Igor Pamić.

Pročitajte više