Igrači Nacionala fantastičnim pogocima najavili okršaj s Futsal Dinamom

Foto: MNK Nacional

MALONOGOMETAŠI zagrebačkog Nacionala su ovog vikenda pobjedili Brod 035 Simplex rezultatom 5:0 i nastavili svoju uvjerljivu seriju pobjeda.

Utakmicu su obilježila dva spektakularna pogotka ovogodišnjih pojačanja, srpskog reprezentativca Borka Surudžića i hrvatskog reprezentativca Tihomira Novaka.

Zbog tri žuta kartona trener Nacionala Zagreb Robert Grdović nije mogao računati na drugog srpskog reprezentativca Mladena Kocića te novopridošlo pojačanje Kristijana Grbešu iz Alumnusa. Pobjeda je mogla biti uvjerljivija da u nastavku susreta trener Nacionala nije odmarao glavne igrače.

Nacional Zagreb je trenutno vodeća momčad lige sa deset pobjeda i dva nerješena rezultata, te ima tri boda više od glavnog konkurenta za naslov prvaka Split Tommya. Nacional Zagreb je ujedno i najefikasnija momčad lige sa 60 postignutih golova u 12 utakmica i sa samo 22 primljena pogotka u isto toliko utakmica.

Nacional u srijedu očekuje veliki derbi 1/8 finala kupa Hrvatske sa drugoligašem Futsal Dinamom, koji je već okarekteriziran kao jedan od najisčekivanijih dvoboja sezone. Utakmica se igra u KC Dražen Petrović u 20 sati a već je prodano 3500 karata.
 

Pročitajte više