Iniesta iskren: Osvajanjem Kupa Kralja spasili bi sezonu

Foto: Getty images

VEČERAS se na Mestalli igra finale španjolskog Kupa Kralja, a snage će u El Clasicu odmjeriti Real i Barcelona.

Ova utakmica je prije svega posljednja prilika Kataloncima da spase sezonu. Prisjetimo se, prvo su od Atletica ispali iz Lige prvaka, a onda prvenstvenim porazom od Granade gotovo ispali iz borbe za naslov prvaka Španjolske.

Realova situacija je nešto bolja, iako u prvenstvu doduše zaostaje za momčadi s Vincente Calderona. U polufinalu najcjenjenijeg klupskog nogometnog natjecanja svijeta igrat će s minhenskim Bayernom i tamo je sve otvoreno.

Iniesta: Osvajanje Kupa spasilo bi sezonu

"Imamo snage i kvalitete da osvojimo Kup, ali morat ćemo pružiti najbolju partiju protiv sjajnog rivala. Osvajanje Kupa donijelo bi nam radost i spasilo sezonu", rekao je slavni veznjak Blaugrane Andres Iniesta.

"Naravno, to ne može izbrisati činjenicu da smo ispali iz Lige prvaka, ali će barem biti kakva takva utjeha. I molim vas, nemojte nas otpisivati iz utrke za naslov prvaka Španjolske. Ništa još nije gotovo", dodao je.

"Život je zasigurno ljepši kada pobjeđujete i kada je sve u redu, ali moramo biti samokritični. Ipak detaljnu analizu ostavljamo za kraj sezone", dodao je na koncu.
 

Pročitajte više