Irci dočekali Engleze s "John Terry is a racist", oni im odgovorili "You´re going down with the euro"

REPREZENTACIJU Engleske, koja je stigla u svoj hotel u Krakovu, dočekala je skupina njihovih navijača, ali i irskih, koji nisu bilo posebno naklonjeni momcima izbornika Roya Hodgsona.

Iako su smješteni u Sopotu, navijači Irske nisu željeli propustiti priliku da malo provociraju svoje velike rivale Engleze. Tako su domišljati Irci po dolasku engleskog autobusa ispred hotela, otpjevali nekoliko rundi "You'll never beat the Irish" (nikad nećete dobit Irce), "John Terry is a racist" (uvreda prema Antonu Ferdinandu) i "Maradona" (podsjećanje na Argentinčev gol rukom).

No, ni engleski navijači nisu ostali nijemi na takve provokacije, pa su oni Ircima, s velikom dozom ljubavi, otpjevali "Thierry Henry" (postigao pogodak rukom koji je izbacio Irsku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo) i "You're going down with the euro" (Padate zajedno s eurom, a pritom se naravno misli na valutu, ne na natjecanje).

Najranija faza u kojoj se Engleska i Irska mogu susreti je četvrtfinale, i to samo u slučaju da Irska završi druga u skupini C (u kojoj igra i Hrvatska), a Engleska prva u skupini D, odnosno Irci prvi u svojoj skupini, a Englezi drugi u svojoj.

Pročitajte više