Isner spasio 12 meč-lopti, propustio jednu, pa ispao s RG-a! Đoković pregazio Dimitrova u osveti za Madrid!

Foto: Guliver Image/Getty Images

JOHN ISNER je odigrao još jedan nevjerojatan meč, ali nije uspio slaviti! Amerikanac je u 3. kolu Roland Garrosa izgubio od Tommyja Haasa nakon što je gubio 2:0 u setovima i spasio 12 meč-lopti, te propustio meč-loptu.

Haas je prvi set dobio sa 7:5 breakom u 11. gemu. Drugi set je osvojio u tie-breaku u kojem je Isnera ostavio na četiri poena. U trećem setu je Isner rano napravio break i zadržao ga do kraja, te smanjio na 2:1.

Prava drama odvijala se u četvrtom setu. Haas je u 12. gemu i tie-breaku propustio 12 meč-lopti. Jedanaest na servis Amerikanca i jednu na svoj kada je napravio dvostruku pogrešku. Isner je osvojio tie-break, te početkom odlučujućeg seta napravio break koji je sigurno držao do 4:2, tada se Haas vraća, a kod 5:4 Isner propušta meč loptu. Nijemac je napravio break kod 8:8 i slavio s 10:8.

Isner je jučer igrao pet setova kada je slavio preokretom s 0:2 protiv sunarodnjaka Ryana Harrisona. Podsjetimo, Isner je 2010. na Wimbledonu odigrao najdulji meč u povijesti protiv Francuza Nicolasa Mahuta u kojem je slavio nakon 11 sati i pet minuta igre.

Novak Đoković je lako sa 6:2, 6:2, 6:3 pobijedio Bugarina Grigora Dimitrova i tako mu se osvetio za nedavni poraz u Madridu. Malo teže je četvrto kolo izborio Rafael Nadal koji je sa 7:6(5), 6:4, 6:4 izbacio Fabija Fogninija.

Pročitajte više