Iz zatvora u svečanu ložu: Mamića dočekali pljesak podanika, te vjerni Šuki i Suki

Foto: Hina, Index

ZDRAVKO I ZORAN MAMIĆ pušteni su danas iz pritvora u Remetincu nakon što im je sud dopustio izlazak uz jamčevinu.

Mamići su nakon izlaska iz pritvora najavili dolazak na utakmicu na Maksimiru, jer očigledno ih ne brine što je prije samo tri dana na istom mjestu njihov "pad" slavilo više od 20 tisuća gledatelja hrvatskog derbija.
 

 
Nakon fantastične atmosfere u nedjelju i povratka na sjever Maksimira, BBB koji su bojkotirali domaći stadion zbog Mamićeve vladavine, najavili su dolazak i na Dinamovu euro-premijeru, a na istoj tribini su i navijači iz Fan Cluba, koji surađuju s Mamićem i koji su s Boysima-povratnicima u velikom neprijateljstvu. 

Ipak, najzanimljiviji posjetitelj večerašnje utakmice je u loži - Dinamov izvršni predsjednik Zdravko Mamić, koji je stigao na Maksimir samo par sati nakon puštanja iz Remetinca. Ispred ulaza u klub dočekao ga je pljesak okupljenih zaposlenika i poklonika, s kojima se izljubio i ušao na stadion u pratnji ceremonijal majstora Zvonimira Sunare Sukija.

Mamić je po ulasku u ložu poput karizmatika pozdravio okupljene, a njemu naklonjena zapadna tribina također ga je dočekala pljeskom, dok su mu istočna i dio sjeverne tribine skandirale uvrede.

Nakon utakmice Zdravko Mamić liftom se spustio podno Zapada, a zaštitari su potjerali novinare kako bi mu omogućili ulazak u klupske urede.  

Zoran Mamić, aktualni trener Dinama i također bivši pritvorenik, otišao je pod južnu tribinu gdje su svlačionice, kako bi pozdravio ekipu uoči utakmice.

Na stadion je stigao i prvi čovjek HNS-a Davor Šuker, koji će u loži susresti svog prvog dopredsjednika prvi put nakon njegovog uhićenja. Podsjećamo, Šuker je povodom istrage i uhićenja Zdravka Mamića proširio "presumpciju nevinosti", jer kako je rekao, njemu će Mamić "uvijek biti nevin".

 

 

Pročitajte više