Joe Johnson heroj Brooklyna, Slovenac Dragić upisao 18 asistencija protiv Portlanda

Foto: AFP

U NOĆI s utorka na srijedu odigrano je devet utakmica NBA lige. Najzanimljivije bilo je u Brooklynu gdje su Netsi nakon produžetka svladali Milwaukee s 113:111.

Sedam sekundi prije kraja Milwaukee je vodio s 105:102, kada na scenu stupa Jose Johnson koji tricom odvodi susret u produžetak. I tamo je sjajni šuter briljirao, pogodivši za konačni rezultat sa zvukom sirene. Johnson je upisao 24 poena uz pet skokova i asistencija.

Od ostalih susreta također spomenimo kako je korak bliže doigravanju napravio Denver, koji je svladao Boston s 97:90. Danilo Gallinari i Ty Lawson ubacili su po 26 poena za Nuggetse. San Antonio Spursi su pak slavili i u četvrtoj utakmici zaredom. Sa 108:102 pali su Sacramento Kingsi. Tony Parker ubacio je 30 poena uz 11 asistencija. Danny Green dodao je 21.

Nadalje, Jazzeri su Warriorsima nanijeli šesti uzastopni poraz. Bilo je 115:101, a ključni igrač bio je Al Jefferson. Sjajan je u pobjedu Phoenixa kod Portlanda bio Slovenac Goran Dragić, koji je upisao 18 asistencija.

Pročitajte više