Jon Jones: Cro Cop će nokautirati Oleinika high kickom jer je hrvatska mašina za ubijanje!

Foto: Fightsite

LEGEND 2 je impresionirao i UFC-ove zvijezde koje su kao posebni gosti stigli u Moskvu kako bi pogledali Mirka Filipovića i Alexeyja Oleinika. Ruslan Suleimanov je uspio dovesti Jona Jonesa, Fabricija Werduma, Franka Mira i Alistaira Overeema. Rekli bi da se radi o svjetskoj borilačkoj eliti koja se rijetko viđa odjednom čak i na UFC-ovim eventima.

Momci iz najjače promocije svijeta su se proteklih dana jako dobro zabavljali i bili su na dispoziciji ruskim pripadnicima sedme sile. Također su jučer prisustvovali službenom vaganju koje je odrađeno na najvišem mogućem nivou.

Što kažu zvijezde na ishod dvoboja Cro Cop vs. Oleinik?

Bivši UFC-ov prvak Frank Mir koji je uspio pobijediti Mirka Filipovića prije nekoliko godina u UFC-ovom kavezu tvrdi da je veliki fan Cro Copa i priznaje da se veseli okršaju Mirka i Oleinika.

"Imam visoka očekivanja od ovog eventa jer sam ranije vidio neke isječke prve priredbe. Vidio sam i razinu produkcije, kako izgledaju najave i slično. Sve je nevjerojatno. Nikada prije nisam vidio ništa slično u borilačkom sportu. Ja sam veliki fan Mirka Cro Copa i Melvina Manhoefa i jako se veselim njihovim borbama. Moj najdraži kick boksač je Badr Hari, koji će također nastupati, stoga se veselim i ovoj borbi", izjavio je bivši UFC-ov prvak Frank Mir.

Kako tipuje Jon Jones?

"Stavljam novce definitivno na Cro Copa jer je on hrvatska mašina za ubijanje. Gledao sam ga dok se borio u Prideu, a onda i u UFC-u. Stvarno se veselim ovoj borbi i očekujem da će Mirko posao završiti brutalnim lijevim high kickom", poželio je aktualni UFC-ov šampion i najbolji MMA borac svijeta i dodao da ga ne zanima samo Filipovićev meč nego i svi ostali na fight cardu:

"Vjerujem da nas čeka sjajna priredba. Sviđa mi se koreografija i produkcija s plesačicama, show programom i video prezentacijama boraca. Mislim da UFC može ukrasti pokoju ideju od ovih ljudi."

U Moskvi boravi i Fabricio Werdum. Cro Copov sparing partner s početka karijere koji je Mirka naučio jako puno na parteru. Danas je Werdum sljedeći UFC izazivač u teškoj kategoriji. I on tipuje na Cro Copa.

"Trenirao sam Filipovića i on ima sjajnu obranu od rušenja i od bilo kakvih zahvata na parteru. Smatram da će Oleinik pokušati dvoboj preseliti na parteru, a Cro Cop će ga pogoditi 'aperkatom'. To će biti nokaut za Filipovića, ako sve prođe prema planu", zaključio je Werdum.

Pročitajte više