Jonathan Walters nije najgori: Upoznajte veće tragičare od igrača koji je poklonio tri boda Chelseaju

Foto: AFP

JONATHAN WALTERS, napadač Stokea, postao je glavna tema u nogometnim krugovima nakon što je postigao dva autogola na utakmici protiv Chelseaja.

Ipak, DailyMail je stao u obranu irskog nogometaša i donio popis većih tragičara od njega.

Martin Palermo je na utakmici Copa Americe između Argentine i Kolumbije 1999. godine postavio rekord po broju promašenih jedanaesteraca u jednom susretu. Palermo ih je promašio tri. Prvi udarac je završio na gredi, drugi na tribinama, a treći mu je obranio kolumbijski vratar. Argentina je izgubila 3:0.

Jamie Carragher je jedan od najvećih "autogolgetera" u povijesti. Postigao je više golova za suparnike nego za Liverpool. Navijači Redsa ne mogu mu zaboraviti predstavu iz 1999. godine kada je u najvećem engleskom derbiju postigao dva gola za Manchester United.

Jonathan Woodgate ostat će upamćen po najgorem debiju u povijesti Real Madrida. Nakon što je prvu sezonu u Madridu propustio zbog ozljede, u drugu je ušao "veličanstveno" s autogolom i crvenim kartonom protiv Athletic Bilbaa.

 

Stan van den Buys je 1995. godine postigao hat-trick za Anderlecht protiv Germinal Ekerena. Jedini problem bio je što je nosio dres Germinala. Gore od Buysa ne može...

Pročitajte više