Jovanović odgovorio HNS-u: "Onaj koji piše pamflete, nije za dijalog, nego prodaje licemjerje"

Foto: Srđan Vrančić /  Cropix

MICHEL PLATINI iznenadio je hrvatsku javnost novim pismom u kojem poziva hrvatskog premijera Zorana Milanovića na sastanak s UEFA-inim izaslanikom kako bi razgovarali o problemima hrvatskog nogometa.

> Platini "naredio" hrvatskom premijeru hitan sastanak zbog - huligana!

U svom komentaru na pismo vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza okrenulo je priču prema ministru sporta Željku Jovanoviću, kojeg su prozvali zbog javnog kritiziranja prije svega Zdravka Mamića i Dinama te HNS-a. Ministrov odgovor nisu dugo čekali...

"Što se tiče pamfleta HNS-a, suvišan je bilo kakav komentar. Onaj tko ga je napisao, nije za dijalog, nego prodaje licemjerje, maglu i demagogiju. Tako se ne rješavaju problemi. Ništa se sadržajno nije promijenilo u HNS-u, ali mi ćemo i dalje inzistirati na poštivanju i provedbi zakona jer je to jedini način prevencije nasilja, huliganizma i svih nepravilnosti", poručio je Jovanović i dodao:

"HNS umjesto da piše pamflete treba početi raditi".

Dodao je i kako su ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, policije i pravosuđa odradila niz sastanaka na temu osiguranja uvjeta za prevenciju nasilja i huliganizma na stadionima što će s ponosom prezentirati svima, pa i UEFA-i.

Pročitajte više