Južnij: Atmosfera u Zagrebu bila je sjajna, nadam se da ću doći i sljedeće godine

POBJEDNIK Zagreb Indoorsa Mikhail Južnij nije bio pretjerano razgovorljiv nakon meča, tek je istaknuo kako mu je užitak igrati u Zagrebu te kako se nada da će opet doći.

"Bio je ovo moj najbolji meč na turniru. Iako mi je dvoboj protiv Karlovića bio teži i trebalo mi je i malo sreće za pobjedu protiv njega, u ovom dvoboju moj tenis bio je vrhunski. Nadam se da ću tako igrati i u nastavku sezone. Trenutno se ne zamaram svojim rankingom, najvažnije mi je da igram dobro, a onda će doći i pomak na ATP ljestvici", rekao je Južnij.

"Zahvaljujem organizatorima na odličnom turniru. Zaista je bio lijepo igrati ovdje u Zagrebu, atmosfera je bila izvrsna i nadam se kako ću i sljedeće godine doći ovdje. Pobjeda mi dosta znači i to je izvrstan način za započeti tenisku godinu", dodao je.

Lacko također nije bio nezadovoljan, finale je za njega odličan rezultat...

"Prije dvije godine ušao sam u TOP isto i sljedeći cilj bio mi je TOP 50. Na moju nesreću to za sada nisam ispunio, međutim sada kada sam opet ušao među TOP 100 obećao sam sebi da mi ove godine TOP 50 ne smije izmaći. Dat ću sve od sebe da uđem među pedeset najboljih, a ovo finale u Zagrebu odličan je korak u tom smjeru", istaknuo je Lacko.

"Po meni odigrao sam vrlo dobar turnir, posebice se to odnosi na meč protiv Baghdatisa. Znao sam ja i prije pobjeđivati vrhunske tenisača, samo sada to moram početi raditi u kontinuitetu. Danas protiv Južnija ipak nisam imao šanse, upravo je sjajno igrao", dodao je Lacko.

Pročitajte više