Kaos u Splitu! Mršić okrivio igrače za poraz od Zadra: "Neki ne zaslužuju biti ovdje"

Foto: Tom Dubravec/Cropix

PREDSJEDNIK Splita Slaven Žužul sigurno na početku prvenstva nije zamišljao da će njegova momčad nakon pet odigranih kola "držati" sedmo mjesto na ljestvici, odnosno da će biti na korak do "crvene zone".

Mršić: Naša obrana ne može riješiti neke jednostavne situacije koje bi i žene riješile

Sinoć je u sklopu 5. kola Zadar s 3:1 slavio na Parku mladeži, a trener Stanko Mršić pronašao je krivce za treći uzastopni poraz u prvenstvu.

"Kako da postignemo bolji rezultat, ako neki pojedinci mislima nisu u igri. Nismo bili pravi. Imali smo odlične prilike i onda primimo gol, pa crveni karton...Ne, ne mogu to objasniti", rekao je razočarani Mršić.

"Golman Zadra odlično je branio cijelu utakmicu. Mi smo imali prilika, kornera i slobodnjaka, ali nemamo igrača koji bi to pospremio u mrežu", objasnio je Mršić, iako se u srpnju Žužul hvalio kako Split ima najbolji napad u prvenstvu.

"Ma neki igrači uopće ne zaslužuju biti ovdje. Možda sam i ja dijelom kriv zato što im dajem šansu. Čim se mi malo otvorimo, naša zadnja linija ne može riješiti neke jednostavne situacije koje bi i žene riješile!", bezobrazno će Mršić, koji se polako priprema za otkaz.


"Znam da je predsjednik lud, ima vremena za razgovor. Ako misli da sam ja problem, to je najmanji problem", rekao je Mršić.

Milin "pročitao" Split

S druge strane, Ferdo Milin ima "slatke brige".

"Moram ih sada prizemljiti. Jučer sam im rekao da me boli briga hoće li biti 5:0 za Split, ali da ih želim vidjeti kako igraju borbeno! To je moj san i želim da ime igrači prate. Mi se ne želimo boriti za ostanak, mi imamo veće ciljeve i planove", rekao je euforični Milin, koji je otkrio dobitnu taktiku za Split.

"Gledajte, promatrao sam ih i shvatio sam da im stoperska linija ne razmišlja previše. Igraju taj dubinski pas koji je riskantan. Mi smo im prepustili inicijativu, a postavili smo blok s kojim smo razbijali njihovu vezu te smo stvarali nered. Doslovno smo odsjekli Rebića i Bellea, koji bi nas uništili da su primili koju loptu", za kraj će Milin.

Pročitajte više