Kapetan Medveščaka završio u bolnici: "Dogodilo nam se sve ono što nismo htjeli"

I DRUGA utakmica polufinalne serije EBEL-a između KAC-a i Medveščaka koja se igrala u Klagenfurtu završila je 4:1 za austrijsku momčad.

> Medveščak na korak od ispadanja: KAC poveo 3:1

Baš kao i prije šest dana, KAC je uvjerljivim trijumfom odvojio se na dva razlike u pobjedama, u seriji do četiri pobjede. Austrijanci vode 3:1, i dobiju li sutra u Ledenoj, idu u finale, gdje će vjerojatno igrati protiv Linza, koji u drugom polufinalnom dvoboju, ima istu prednost protiv Olimpije.

Osim što nisu mogli računati na suspendirane Franka Banhama i Joela Prpica, te ozlijeđenog Gala Korena, Medvjedima se tijekom zagrijavanja dogodio veliki peh - kapetan Alan Letang završio je u bolnici.

Raymond: Ne odustajemo od finala, ali neki mlađi igrači morat će malo više potegnuti

"Bio je ovo jedan od onih dana kad su se loše stvari samo redale jedna za drugom. Dogodilo nam se sve ono što nismo htjeli", aludirao je trener Marty Raymond na situaciju s kapetanom, ali i primljeni pogodak već u prvoj minuti utakmice te slomljenu klizaljku Grega Dayja u drugoj trećini.




"Letang je obolio, nije se osjećao dobro i morao je u bolnicu. Onda to s Dayjem, a ionako smo bili kratki na klupi. I na sve su se nadovezala isključenja... Ne želim kriviti našeg golmana, jer kao momčad mi nismo bili na ledu. Jednostavno, ima dana kad se osjećaš dobro i sve ti ide, a ima i onih kada ti ništa ne uspijeva. Siguran sam da ćemo u četvrtak odigrati puno bolje", optimističan je Raymond:

"Ništa nije gotovo, budemo li igrali dobro možemo tući KAC, unatoč izostancima. Ne odustajemo od ove serije, ali neki igrači će morati malo više potegnuti, naročito ovi mlađi. Želim da mi dokažu na ledu kako mogu igrati u ovakvoj situaciji, a ne da samo to pričaju", zaključio je Raymond, a prenosi službena stranica Medveščaka.

Podsjećamo, peta utakmica igra se u četvrtak (19:15h) u Ledenoj dvorani.

Pročitajte više