Kek nakon poraza: Samo naivne ekipe ovako gube, a pojedinci će morati dobro razmisliti

Fotp: HNK Rijeka

U JEDNOJ pomalo čudnoj utakmici, Rijeka je na gostovanju u Liegeu izgubila od Standarda 2:0 golovima primljenim u posljednjih 20 minuta. Dojma smo da Rijeka nije trebala izgubiti ovu utakmicu i da je zaslužila barem bod, no trener Riječana Matjaž Kek je nakon utakmice bio itekako jasan i kritičan prema igri svoje momčadi.
 
>Nepotreban poraz Rijeke u Liegeu: Krivci uspavana obrana i očajni Krstanović
 
''Nije nas večeras pobijedio Standard, mi smo sami sebe pobijedili. Samo naivne ekipe ovako prosipaju bodove u Europi, a mi smo večeras pokazali da smo jedna od takvih momčadi. Promašili smo zicere, imali smo utakmicu u rukama, a onda primimo onako glupe golove i izgubimo utakmicu.
 
Morat ćemo puno više raditi, posebice neki igrači s kojima sam razočaran, jer su pojedinci bili potpuno van utakmice, tko zna gdje su njima misli bile. Takav pad koncentracije je nedopustiv, pogotovo u europskim natjecanjima. Ja ne znam jesmo li bili bolji večeras, ali falio nam je pravi pristup, pojedinci su premalo dali, a Rijeka ako ne igra kao cjelina, ne može pobijediti'', rekao je Kek nakon poraza.
 

Pročitajte više