Kinezi odlučili: Umag je najbolji turnir na zemlji

U KINI je ATP turnir Vegeta Croatia Open izazvao veliki interes, a televizija Shangai ga je čak proglasila i najboljim turnirom na zemlji. Za Kineze je Umag ispred svih zbog jedinstvene kombinacije tenisa, gastronomije i zabave.

Fabio Fognini, prošlogodišnji pobjednik u konkurenciji parova, potvrdio je u razgovoru za Tennis magazin veliku reputaciju umaškog turnira.

"Lokacija je prelijepa, s pogledom na more i restoranom koji gleda na lagunu“, rekao je talijanski tenisač koji je prezadovoljan hotelom u kojem je bio smješten, kao i osobljem koje je uvijek na raspolaganju.

"Osim toga, niste prisiljeni biti uvijek u hotelu ili klubu, jer na udaljenosti od samo pet minuta vožnje ima izvrsnih i mirnih restorana“, smatra Fognini kojem je posebno drago što turnir u Umagu prati mnogo talijanskih navijača.

Uz vrhunski tenis od 5. do 15. srpnja, Istria Gourmet Festival ponovno će okupiti najbolje istarske restorane, vinare i maslinare, a jedinstvena glazbena ponuda uključuje čak 100 sati programa tijekom svih jedanaest dana događanja.

Ovogodišnji turnir se održava između Wimbledona i Olimpijskih igara, ali organizatori ATP Vegeta Croatia Opena ponovno su uspjeli dovesti vrhunske tenisača. Uz Umagu će nastupiti trojica najboljih hrvatskih tenisača - Marin Čilić, Ivo Karlović i Ivan Dodig. Pored njih nastupit će i prošlogodišnji pobjednik Alexandr Dolgopolov, osvajač turnira iz 2010. Juan carlos Ferrero, 16. tenisač svijeta Fernando Verdasco, Španjolac Marcel Granollers, Agentinac Carlos Berlocq...

Sve informacije o prodaji ulaznica mogu se pronaći na www.croatiaopen.hr.

Pročitajte više