Kladionice: Hrvatska minimalno pobjeđuje Irsku i ispada u skupini sa četiri osvojena boda

KAO što je bilo i za očekivati, utakmica Irska - Hrvatska nalazi se u specijalnoj ponudi dana svih hrvatskih, ali i inozemnih kladionica.

I sve se redom slažu kako je Hrvatska blagi favorit u odnosu na izabranike Giovannija Trapattonija. Koeficijent na pobjedu Irske kreće se od 3.00 pa do 3.70, na remi je između 3.10 i 3.30, dok se lagana prednost daje Hrvatskoj, s tečajevima na pobjedu između 2.20 i 2.40.

Prvi gol večeras u Poznanju zabija Jelavić

Što se tiče kandidata za postizanje pogotka, bookmakeri tu najviše šansi daju Nikici Jelaviću, Eduardu da Silvi i Mandžukiću s hrvatske, te Robbieju Keaneu i Kevinu Doyleu s irske strane. Tečaj da će Jelavić zabiti prvi pogodak na utakmici je 7.00, na Eduarda, Mandžukića i Keanea je 10.00, dok je na Doylea 12.00.

Da će Jelavić zabiti bilo kada na utakmici, honorira se s 2.90, Eduardo "vrijedi" 3.60, kao i Mandžukić i Robbie Keane, dok je na Doylea kvota 4.00.

Hrvatska ispada u skupini i...

Osim za utakmicu s Irskom, kladiti se možete i na konačan plasman Hrvatske na Euru. Bookmakeri drže da je najizvjesnije ispadanje u skupini (1.45), a ukoliko mislite da će se ponoviti Austrija 2008., uplatite i uvećajte ulog za više od četiri puta (4.20). Koeficijent na hrvatsko ispadanje u polufinalu iznosi 9.00, poraz u finalu nosi tečaj 19.00, a onaj tko vjeruje najavama Slavena Bilića o osvajanju Europskog prvenstva dobro će zaraditi ukoliko uplati novac i one se ostvare (koeficijent da će Hrvatska postati prvak Europe je astronomskih 55.00).

...kući odlazi sa četiri boda

Uz to što smatraju da je najvjerojatnije ispadanje naše reprezentacije u skupini, prema bookmakerima je najizglednija opcija odlaska doma sa četiri osvojena boda. Koeficijent da će Hrvatska u utakmicama s Irskom, Italijom i Španjolskom osvojiti ukupno četiri boda je 4.40, tek je nešto veći na tri boda (4.50), a izvjesnije od pet željenih bodova (15.00), koji bi vjerojatno donijeli četvrtfinale, je, ako je suditi prema koeficijentima, da će Hrvatska uzeti dva boda (8.50), jedan (6.00), ali i da će izgubiti sve tri utakmice (12.00).

Pročitajte više