Komentari posjetitelja: Iz aviona je vidljivo da igrači bojkotiraju Štimca, Mamića i Šukera

Foto: Hina

HRVATSKA je u Škotskoj doživjela novi udarac, ali i uz poraz 2:0 plasirala se u doigravanje za Svjetsko prvenstvo. Međutim, četvrta utakmica bez pobjede (i treći poraz) presudila je Igoru Štimcu, a reprezentacija će u doigravanje s novim izbornikom.

I ono malo preostalih navijača koji su vjerovali u čudo u Glasgowu, priključilo se sada već glasnoj većini koja zaziva odlazak ne samo Štimca, već i Mamića i Šukera, također.

"I službeno smo dotakli dno. Nije uopće poanta tko da bude izbornik. Može bit i limeni trener iz Srbije i Mourinho, svejedno je. Igrači su nam ekstra, ali je vidljivo iz aviona da bojkotiraju Štimca i gnjidu mamića. I zato igraju preko kurca. Nitko nema muda to javno reći i zato se ljutim na njih. Inače nisu krivi, ni najmanje, nego troglavi zmaj ŠMŠ", jedan je od komentara Indexovih posjetitelja.

"Izborniku Štimcu su na početku kvalifikacija dani u ruke ključevi najnovijeg mercedesa. Na kraju kvalifikacija taj mercedes izgleda kao IMT-ov traktor na izdisaju!"

"Neka ga lipi vrag nosi, i nikad ga više ne vrati u HR nogomet, neka povede i Mamića sa njim, navijači će mu biti zahvalni!"

"Očekivano, Šuker čuva guzu da ne ode u paketu sa Štimcem, trebalo je čekati još ovih mjesec dana i smjeniti sve - od štimca - Šukera, Mamića i ostalih u HNS-u, a što se tiče igrača oni ionako nemaju više ni motivacije ni ponosa da igraju za repku jer čuvaju nožice za matični klub - sramno, mislim da je repka ionako u gabuli jer tko će sad u mjesec dana preokrenuti u pozivnom smislu - teško"

"U Brazil ne zaslužujemo ići ni kao gledatelji"

Bijesne komentare ostavljali su navijači i na stranicama HNS-a.


"Ogavni ste. Pratio sam reprezentaciju gdje god se igralo, a muka mi je od vas i štimca i mamića i šukera. Navijajte sami za svoju repku, ionako više nije hrvatska.. Nek vam familije i rođaci pune stadione".

"U Brazil ne zaslužujemo ići ni kao gledatelji,a kamoli se tamo sramotiti ovakvim rezultatima!!!"

"Prvi i jedini pravi potez u kvalifikacijama - dati ostavku"

Na Štimčevom Facebooku, kojeg izbornik već neko vrijeme izbjegava, njegovi "prijatelji" pišu:

"Svaka čast! Prvi i jedini pravi potez u kvalifikacijama - dati ostavku..."

"Čestitam, ne samo da si zavarao protivnike da misle da smo loši nego i nas koji smo mislili da možemo ustvari do Brazila.. svaka ti čast"

"Ne razmišljajte puno gdine Štimče, ODLAZITE! Ostavka je trebala već biti podnešena! Niste uspjeli, a po viđenom od vas - nemate niti nade kao trener!"

"Sad napiši ovako: ovo je službena stranica Igora Štimca, komentatora hrvatske nogometne reprezentacije"

Pročitajte više