Kraj karijere za Bryanta!? Pročitajte što je poručio tužni Kobe nakon teške ozljede!

Foto: AFP

LAKERSI vode veliku bitku s Jazzerima za ulazak u doigravanja, a čini se kako bi ostatak sezone mogli provesti bez svog najboljeg igrača Kobea Bryanta.

LeBron poželio brz oporavak Kobeu: "Ako postoji itko tko se može vratiti nakon ovakve ozljede, onda je to on"

Obje momčadi pobijedile su u noći s petka na subotu, međutim u slavlju momčadi iz LA nad Warriorsima ozlijedio se Kobe Bryant. Radi se o ozljedi ahilove tetive lijeve noge zbog koje je dobar dio susreta šepao.

Danas će se obaviti magnetska rezonanca koja će pokazati koliko je ozbiljna ozljeda, a sigurno je da je ova sezona završena za jednog od najboljih košarkaša u povijesti.

"To što je Kobe radio posljednjih dvadesetak dana je zastrašujuće. On se samo borio, borio i borio. Ne samo na parketu sa suparnicima, nego i sa stalnim ozljedama. Ovaj put nije dobio tu borbu i gadan smo udarac primili ako smo ostali bez njega do kraja sezone", rekao je Pau Gasol.

Bryant: Možda je ovo kraj? A možda i nije!

Kobe Bryant poslao je poruku navijačima na Facebooku.

"Ovo je nevjerojatno! Sav trening i žrtva koje sam uložio nestali su u jednom koraku. I to u istom onom koraku koji sam prije toga milijun puta napravio. Frustracija je nepodnošljiva! Što se dođavola dogodilo? Nema nikakvog smisla. Što sad trebam uraditi? Vratiti se nakon svega ovoga i postati još bolji? U 35. godini? Pita li se netko je li to uopće moguće? Uopće nemam pojma. Možda bi trebao okončati ovaj košmar i početi polako svoditi račune? Možda se moja knjiga ovako završava. Možda me je vrijeme pobijedilo... A možda i nije!
 
3.30 je ujutro. Stopalo mi je u užasnom stanju. Vrti mi se u glavi od bolova. Ležim budan. Dobar je osjećaj što se mogu ovako izjadati i isprazniti. Valjda je u tome u i svrha društvenih mreža. Tek sada mogu vidjeti sve iz pravog kuta. Postoji mnogo gorih stvari na ovom svijetu od jedne povrijeđene tetive. Prestani žaliti sebe, pronađi svjetlo na kraju tunela. Moraš nastaviti raditi s istom onom vjerom i istrajnošću kao do sada.
 
Jednog dana, za mene će početi neka nova karijera. Ali ovo nije taj dan. "Ako me vidiš u borbi s medvjedom, moli se za medvjeda." Uvijek sam volio taj citat. To je taj "Mamba mentalitet". Mi ne bježimo, mi se ne predajemo. Mi pobjeđujemo i osvajamo. Znam da je ovo predugačak status, ali shvatite me, moram otvoriti dušu. Možda ću nakon ovoga konačno moći zaspati.
 
Sutra me očekuje operacija. Prvi korak ka novom izazovu. Izgleda da ću do kraja sezone biti "Trener Kobe". Imam vjeru u svoje suigrače. Snaći će se oni. Hvala vam na podršci. S ljubavlju. Mamba se odjavljuje"

Pročitajte više