Kroos: Sve osim naslova svjetskog prvaka za nas je neuspjeh

Foto: Hina

NJEMAČKA reprezentacija sutra u petak protiv Francuske traži prolazak u polufinale Svjetskog prvenstva, a na konferenciji za novinare uoči susreta veliki europski okršaj najavio je Toni Kroos.

"Postoji pritisak jer imamo dobre igrače i vrhunsku momčad spremnu za velike stvari", mišljenje je veznjaka Bayerna koji je u središtu pozornosti zbog transfera u Real Madrida, koji bi trebao biti potvrđen po završetku Mundijala.
 
"Francuska je momčad sjajnih igrača"
 
"Očekivanja su velika jer ljudi od nas žele naslov. Sve ostalo bi bio neuspjeh", jasan je Kroos, iako njega i suigrače protiv Les Bluesa čeka neugodan zadatak.
 
"Francuska je momčad iz samog vrha. Znamo što je pred nama, znamo da imaju sjajne igrače, a ovaj put djeluju kao momčad, što možda nije bio slučaj u prošlosti."
 
"Özil je pokazao da može biti prevaga"
 
"Za nas je važno da zadržimo loptu i da dominiramo u pojedinačnim dvobojima, a ako budemo na najboljoj razini vjerujem da ćemo proći. Moramo pokazati kvalitetu", poruka je jednog od ključnih igrača u strategiji Joachima Löwa.
 
Također, stao je u obranu Mesuta Özila, koji je pod udarom kritika zbog neuvjerljivih nastupa u Brazilu. "On je na ovom natjecanju pokazao kvalitetu da donese prevagu u susretu, nebitno na kojoj poziciji igra. Mislim da će u ovim susretima na ispadanje pokazati koliko je važan za našu momčad", riječi su Tonija Kroosa.

Pročitajte više