Krstičević nezadovoljan suđenjem: "Vidjeli ste i sami, ovo se dugo povlači"



HAJDUK je u 8. kolu remizirao kod Intera iz Zaprešića, a situacija je bila takva da su igrači Miše Krstičevića još dobro i prošli. Naime, u trećoj minuti sudačke nadoknade glavni sudac susreta Ivan Bebek dosudio je vrlo dvojbeni penal za Inter, a vratar Goran Blažević spasio je Hajduk od poraza.

> Nastavlja se nemoć Bijelih: Blažević spasio bod u Zaprešiću

Nakon utakmice Mišo Krstičević suzdržavao se od komentara.

"Molim vas, nemojte se ljutiti, ali ja bih preskočio komentiranje. Vidjeli ste i sami", zastao je trener Hajduka, a zatim nastavio: "Ovo se dugo povlači i nemam ja što više komentirati".

"Znam da vi samo radite svoj posao, ali što je tu je. Kolega Perković će vam sve ispričati o utakmici", poručio je Krstičević.

Perković: Suđenje je bilo korektno

Trener Intera, Borimir Perković, bio je presretan jer je još jednom velikanu uzeo bod. Podsjećamo, Inter je na otvaranju prvenstva odigrao 1:1 s Dinamom u Maksimiru.

"Ne znam zašto su moji igrači traljavo ušli u utakmicu, ali znam da nas je to koštalo prvog poluvremena. Moram priznati da je Hajduk bio bolji i da su nam zabili dva ili tri gola bilo bi to zasluženo", ispričao je Perković, koji se zatim osvrnuo na suđenje.

"Međutim, u drugom dijelu sve se promijenilo. Zaigrali smo agresivnije, lopta nam se ubrzala. Pokazali smo želju i borili smo se. Mislim da smo bili bolji od Hajduka u nastavku igre, pa je ovaj bod zaslužen bez obzira na penal na kraju. Ja razumijem kolegu Krstičevića, ali mislim da je sve bilo uredu. Suđenje je bilo sasvim korektno, a kazneni udarac ne bih htio komentirati budući da nisam vidio što se dogodilo", za kraj će Perković.

Pročitajte više