Krstičević presretan: Hvala navijačima, nisam očekivao ovakvu podršku

MIŠO KRSTIČEVIĆ bio je vrlo zadovoljan pobjedom protiv Skonta, pogotovo brojem gledatelja na tribinama Poljuda.

"Zahvalio bih se publici, nisam očekivao ovakav broj gledatelja s obzirom na probleme koje trenutno ima Hajduk. Bili su ogromna podrška i uz njihovu pomoć ostvarili smo lijep rezultat. Naravno da nismo bezbrižni, Hajduk je i veće pobjede znao prokockati", rekao je u uvodu Krstičević, potom se osvrnuvši na prezentaciju svojih pulena.

"Puno je njih prvi put igralo zajedno u sastavu na nekoj službenoj utakmici. Neki igrači su bili malo impresionirani, ali sve je to izgledalo solidno za prvu utakmicu. Latvijci su nam na kraju s nekoliko dubinskih lopti napravili probleme, ali fali tu iskustva još i uigranosti", istaknuo je.

Iako  najavljivan u prvoj momčadi, Maglica nije dobio ni minute...

"Žao mi je što Maglica nije dobio šansu, ali Andrijašević se žalio na ozljedu i nisam želio riskirati. Maglica će već u nedjelju zaigrati u prvoj momčadi."

Pahars: Daleko smo mi od nivoa Hajduka, zaista sam iznenađen posjetom na Poljudu

Trener Skonta Marian Pahars bio je razočaran porazom, iako je očekivao tešku utakmicu...

"Moram priznati da sam očekivao tešku utakmicu u kojoj ćemo se biti prisiljeni braniti veliki dio utakmice. Realno, nismo na nivou Hajduka, Splićani imaju nekoliko sjajnih individualaca. Posebno mi se svidio Ante Vukušić, igrača takvog kalibra mi jednostavno nemamo", rekao je Pahars nakon utakmice.

"Iskreno, očekivao sam da ćemo zabiti barem jedan gol i zbog toga sam razočaran. Znao sam da će Hajduk imati puno prilika i da će zabiti nekoliko golova, mi smo ti koji smo podbacili u napadačkom smislu. Ipak, čestitam svojim igračima na trudu i zalaganju. U uzvratu ćemo pokušati zabiti, a ne smijemo primiti. Pokušat ćemo, u nogometu je sve moguće", dodao je.

"Želio bih još dodati da smo svi malo ostali zatečeni brojem gledatelja, kod nas je ta brojka ipak puno, puno manja", za kraj je rekao.

Pročitajte više