Ledena kiša do kraja ohladila navijače: Skandiranje "Joe, Joe" bila im je jedina radost, sve do penala

Foto: Index

DINAMOVA posljednja avantura u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka nije privukla veliki broj gledatelja na maksimirski stadion. Oni hrabriji kojima temperatura od dva stupnja Celzijusa ne smeta, njih je odokativno oko 2 tisuće, od prve su minute poručili (oni sa sjevera) "Kruno odlazi", dok su na istoku navijači zagrmili "Dinamo, DInamo", što je nasmijalo oko pedesetak ukrajinskih novinara koji su došli u Zagreb popratiti utakmicu.

Utakmica, ako ništa drugo, barem nasmijava okupljene gledatelje. Svaki duel izgleda tako da se šestorica igrača skližu i smiješno padaju po sada već maksimirskom blatnjaku.

Probudila se uspavana zagrebačka publika, koja sada boji više od 2 tisuće gledatelja. "I naprijed plavi, pjesma se ori", zapjevali su navijači sa sjevera, dok ih je istok blago popratio.

"Dinamo, Zagreb", rekli bismo ori se stadionom.

Drugo poluvrijeme, navijači se javljaju na mahove. Tu i tamo zagrmi "Dinamo", i to je otprilike to. 

Veliki aplauz zaradio je Šimunić koji je fantastičnim štopanjem u prazno poslao dvojicu igrača kijevskog Dinama. "Joe, Joe, Joe", počeli su skandirati pomzrli gledatelji na Maksimiru. Došla je i službena potvrda, 3663 gledatelja pratilo je posljednju Dinamovu utakmicu u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka.

Ipak, na kraju su se imali čemu veseliti. Čim je Ivan Krstanović pao u šesnaestercu u trećoj minuti sudačke nadoknade s tribina je odjeknulo veselje, jer udarac s bijele točke značio je i prekid crne i sramotne serije od 11 poraza. Osim prvog boda, Krstanović je zabio prvi i jedini gol Dinama u Ligi prvaka ove sezone.

Pročitajte više