Liječnici prije utakmice Oliću vadili staklo iz stopala: "Ovo je bila Perišićeva najbolja utakmica za Hrvatsku!"

Foto: Hina

A MALO je nedostajalo da Ivica Olić ne zaigra protiv Kameruna! Legendarni Ola, koji je u prvom poluvremenu bio najopasniji Kovačev igrač na terenu, prije dvoboja proživio je pravu malu dramu u hotelu. U kupaonici je pao komad stakla koji mu se zabio u stopalo! Liječnici su ga brzo pokrpali, a Ola je još jednom pokazao koliko znači ovoj reprezentaciji.

> Hrvatska za povijest! Kamerun razbijen 4:0, Perišićev gol jedan od najljepših na turniru!

> Kamerunce prebili najprije Hrvati, pa se potukli i sami

> Pobjeda koja je trebala ovoj generaciji

"Moram pohvaliti medicinsku službu, koja je danas brzo reagirala. Imao sam sreće, nisam osjećao bolove. Uvjerili su me da je šivanje najbolje i sve je bilo dobro", rekao je Ola, koji je golom protiv Kameruna postao najstariji igrač na ovom turniru koji je zabio pogodak.

"Ivan je bio osporavan, a to je igrač koji mnogo toga može"

Kamerunce je načeo Wolfsburgov dvojac. Ivan Perišić prvo je asistirao Oliću za vodstvo Hrvatske, a zatim je u maniri Garetha Balea pretrčao pola igrališta i sam se upisao među strijelce.

"Drago mi je zbog Ivana, mislim da je odigrao sjajno i riješio pitanje pobjednika. Savršeno mi je dodao kod prvog gola i sjajno je pretrčao pola terena kod drugog. Ovo je definitivno bila njegova najbolja utakmica za Hrvatsku. Bio je osporavan, a to je igrač koji mnogo toga može", za kraj je poručio Olić.

Pratite nas na Facebooku:

 

Pročitajte više