Liverpool nakon mučenja slavio protiv QPR, Lovrenu svih 90 minuta, a navijači tjeraju Rodgersa

Foto: Hina

NOGOMETAŠI Liverpoola izborili su tešku domaću pobjedu 2:1 protiv Queens Park Rangersa, u kojoj je hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao cijelu utakmicu za Liverpool, dok Niko Kranjčar nije ulazio u igru za QPR.
 
Liverpool je u vodstvo doveo Coutinho u 19. minuti, a gosti su izjednačili u 73. minuti kad Lovren nije uspio blokirati udarac Fera. Konačnih 2-1 postavio je Steven Gerrard glavom u 87. minuti nakon ubačaja Coutinha, čime se kapetan Liverpoola iskupio za promašeni kazneni udarac osam minute prije.
 

Utakmicu je obilježio i neobičan navijački prosvjed protiv aktualnog Liverpoolovog menadžera Brendana Rodgersa. Naime, neposredno pred početak dvoboja preko Ainfielda je preletio zrakoplov koji je vukao transparent s natpisom "Rodgers Out, Rafa In" (Rodgers van, Rafa unutra). Navijači Liverpoola nisu zadovoljni ovosezonskim rezultatima svog kluba, za što su glavnog krivca pronašli u Rodgersu te zazivaju povratak Španjolca Rafe Beniteza, koji je trenutno na klupi Napolija, s kojim je Liverpool osvojio Ligu prvaka 2005. i FA kup 2006.

 
Nogometaši Leicester Cityja napravili su veliki korak ka ostanku u Premier ligi 3-0 (2-0) pobjedom na svom terenu protiv Newcastle Uniteda u susretu 35. kola. Dvostruki strijelac za "lisice" bio je Leonardo Ulloa (1, 48-11m), a jednom je mrežu "svraka" zatresao i kapetan Wes Morgan (17). Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić u igru je ušao u 78. minuti umjesto dvostrukog strijelca Ulloe.
 
Leicester je sada 16. sa 34 boda, jednim manje od 15. Newcastlea kojemu je ovo bio osmi uzastopni poraz i sve je bliže zoni ispadanja.
 

Standings provided by

Pročitajte više