Ludo kolo u Bundesligi: Bayern zabio osam komada Olićevom HSV-u, Wolfsburg s 5:4 slavio u Leverkusenu

Foto: Guliver Images/Getty Images

BAYERN je odlučio dokazati da se ne nalazi u krizi, pa je u 21. kolu Bundeslige uništio HSV s 8:0.

Po dva gola za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Muller, Gotze i Robben, a po jedan su dodali Lewandowski i Ribery. Ivica Olić počeo je utakmicu protiv Bayerna, svog bivšeg kluba, od prve minute, ali je već u 23. zamijenjen..
 

 
Senzacionalni Dost sa četiri gola srušio Bayer
 
U jednoj od najuzbudljivijih utakmica ove sezone Wolfsburg je bez ozlijeđenog Ivana Perišića s 5:4 slavio protiv Bayera za kojeg nije igrao Tin Jedvaj. Nakon 45 minuta Wolfsburg je vodio 3:0 uz dva gola Dosta i jedan Nalda. Son Heung-Min je s dva gola smanjio prednost Wolfsburga, a Dost je potom zabio za 4:2.  
 
Novim golom Heung-Min je smanjio na 3:4, a Bellarabi je u 72. minuti izjednačio. Spahić je deset minuta kasnije dobio crveni karton i ostavio Bayer s igračem manje, a pobjedu Wolfsburgu u trećoj minuti sudačke nadoknade donio je četvrtim svojim golom Dost.
 


 
Hoffenheim je, također, u 93. minuti stigao do pobjede protiv Stuttgarta 2:1. Rudy je junak domaće momčadi. Pobjedu golom u sudačkoj nadoknadi ostvarila je i Borussia Monchengladbach koja je golom Xhake slavila protiv Kolna.
 
Werder je s 3:2 pobijedio Augsburg i učvrstio se na osmoj poziciji, dok je u zadnjem susretu dana Eintracht Frankfurt pogotkom Piazona svladao Schalke.

 

 
 

Standings provided by

 

Pročitajte više