Luka Modrić mijenja Kaku u Real Madridu: "Mourinhu treba Cruyff s Balkana"



"LUKA MODRIĆ, Cruyff s Balkana, poznat je po preciznim dodavanjima, disciplini i kreativnosti u igri. Upravo takav igrač treba Jose Mourinhu, i Luka bi se u slučaju da dođe u Real uklopio u igru bez problema", započela je svoju analizu Luke Modrića Marca.com, koja je poznata kao neslužbeno glasilo Real Madrida.

Uz Luku Modrića, Mou se zainteresirao i za Srbina Branislava Ivanovića, koji trenutno igra u Chelseaju:

"Ivanović je jedan od najboljih stopera na svijetu. Vrlo je jak u svim elementima igre i Mourinho je otišao korak dalje te ga je osobno pozvao da postane novi član Reala", tvrdi Marca.

Poznato je kako je Mourinho nezadovoljan s Kakom, koji je istovremeno nezadovoljan minutažom u klubu. Španjolski mediji su izvještavali kako će Kaka i Higuain najvjerojatnije od ljeta preseliti na Park prinčeva u PSG, stoga bi se otvorilo jedno slobodno mjesto u veznom redu "kraljeva" koje bi bez problema mogao popuniti Modrić.

Diarra i odšteta za Modrića

"Modrić bi bio prirodna zamjena za Kaku. Igraju na istoj poziciji, s time da je Hrvat nešto ofenzivniji i ima najviši prosjek točnih dodavanja u Premiershipu. Modrić je mozak svih akcija Spursa i on je igrač koji ima viziju. Međutim, njegov dolazak otežava činjenica kako ga predsjednik kluba Levy ne želi pustiti, ali i da ga pusti tu je Chelsea koji ga dugi niz godina vabi. No, Tottenham bi mogao popustiti u slučaju da Mourinho uz odštetu ponudi i Lassa Diarru", zaključuje Marca.com.

Pročitajte više