Lukaku: Ne brinu me hrvatski braniči, navikao sam na takve!

Foto: Guliver Image/Getty Images

EDEN HAZARD i Romelu Lukaku najzvučnija su imena belgijske momčadi koju će Marc Wilmots suprotstaviti Hrvatskoj u petak na Maksimiru. Pretposljednja utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo počinje u 18 sati.

> Ćorluka i Lovrene, evo zašto Lukakua želi Juventus!


Ofenzivni dvojac Chelseaja dijeli optimizam svog izbornika i tisuća navijača koji su ih ispratili po posljednji bod za odlazak u Brazil.


"Hrvati će nas pritisnuti, posebno jer igraju pred svojom publikom. Rani pogodak bi nam puno olakšao utakmicu. Malo me još muči koljeno, ali u petak ću biti 100 posto spreman. Ako budem igrao loše, a pobijedimo, neću biti nezadovoljan", rekao je Hazard za Voetbalkrant.

"Obje ekipe imaju svoje kvalitete, pobijedit će onaj koji iskoristi svoje prilike", dodao je, a onda se osvrnuo na svog suigrača koji sezonu provodi na posudbi u Evertonu. U tri nastupa "mali Drogba" zabio je četiri gola čime je nadmašio svoje suigrače, ali i sve napadače Chelseaja:

"Lukaku je vrlo talentiran, najbolji strijelac Chelseaja ove sezone, nadam se da će nastaviti zabijati".

Lukaku pak očekuje mjesto u prvih 11, ili barem s klupe što ranije u utakmici. Golove bi najradije obećao.

"Želim pobijediti, to je sve! Bio bih razočaran ako ne zaigram u petak. Zabio sam četiri gola za Everton, u dobroj sam formi, ali trener odlučuje. Još nismo poraženi u kvalifikacijama i moramo tako nastaviti. Igrat ćemo protiv iskusnih i snažnih braniča, ali to me ne brine. Navikao sam na takve u Premierligi", rekao je Lukaku.

Pročitajte više