Maksimirska rugobica postala krasotica: Prepune tribine spuštene do terena, jug na tri etaže s kulama u oblacima!

Foto: Facebook

EKSPRESNO i senzacionalno, po ruglu zloglasan stadion doživio je fantastičan preobražaj i sada je to arena dostojna finala europskih kupova ili završnice EP-a i SP-a, ali za sada ćemo se morati zadovoljiti da tamo igraju Dinamo i Aalborg.

Stadion poznat po tome da su tribine miljama daleko i previsoko od igrališta, preko noći spušten je do terena i to sve četiri tribine, što mu je kapacitet povećalo za dodatnih desetak tisuća mjesta.

To je bilo prijeko potrebno, jer kako nam pokazuju snimke iz aviona koji nadlijeće novi Maksimir iz pravca Maksimirske šume, i ovaj, osjetno povećan stadion, jedva uspijeva primiti rijeku koja se prema njemu slijeva, još veću i širu od one koje je istim putevima tekla mitske '82.

Sjeverna tribina konačno je dovršena, ali to nije sve, jer tribina nasuprot nje niknula je kao njena savršena blizanka, također na tri etaže, pokazuje nam pogled prema jugu.

Nažalost, sve ovo ne događa se u stvarnosti, nego na montaži objavljenoj ne na satiričkom mediju, nego na službenom Facebook profilu Mamićevog kluba, kojom se najavljuje uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka. 

Pročitajte više