"Mali Lac" najavio okršaj protiv Nijemaca: Nabrijani smo na Fucshe, osvetit ćemo se za poraz u Berlinu!



STIPE MANDALINIĆ jedan je od neiskusnijih igrača u Co Zagrebu, ali "splitski topnik" svojim potezima ove sezone pokazuje kako mu to ne predstavlja veliki hendikep. Dapače, impresivan je način na koji baca protivničke golmane u očaj, a istodobno neodoljivo podsjeća na Blaža Lackovića u mlađim danima. Osim toga, iza njega stoji jedna laskava rukometna titula - najbolji junior u Europi.

"Ja sam još mlad igrač i došao sam u klub gdje je gotovo svaki igrač iskusniji od mene. Svaka minuta koju dobijem dragocjena je i želim ju iskoristiti na najbolji mogući način. Puno mi znači da sam izabran za juniorskog MVP-a Europe, ali više od toga mi znači savjet od Tončija, od Špilera i ovih iskusnijih igrača. Ne smeta mi što dobivam priliku s klupe i vjerujem kako ću tek sljedeće sezone u potpunosti pokazati sve što znam i mogu", rekao je Mandalinić u razgovoru za službenu stranicu Co Zagreba.

"Falilo nam je sreće protiv Fuchsea"


Upravo je "juniorski MVP" režirao Zagrebovo buđenje u Berlinu protiv Fuchsea, a da nije bilo Ikera Romera "Golužine bebe" vratile bi se u Zagreb s punim plijenom.

"Kada mi je trener rekao da se zagrijem iza klupe znao sam da moram ostati smiren i da je na meni da u utakmici pokažem sve ono što smo radili na treninzima. Ispalo je dobro, realno gledajući ja sam odigrao dosta dobro i zadovoljan sam svojim nastupom. Što se tiče poraza falilo je malo sreće, Joso Valčić i Špiler su pogodili stativu pred sami kraj utakmice, pa su Josi sudili nepostojeće korake i to kada se zbroji onda je teško pobijediti protiv kvalitetnog protivnika kao što je Berlin", smatra Zagrebov lijevi vanjski, koji će revanš za poraz u Berlinu tražiti u subotu u zagrebačkoj Areni.

"Svi smo nabrijani na tu utakmicu. Tim više što smo tamo izgubili za dlaku. Mladi smo, ali ćemo svima pokazati u subotu kako se bori za svoj klub. Budemo li slušali trenerove upute, budemo li trčali, sprječavali kontre i ostale stvari koje nam trener Slavko naloži onda ne strahujem za pozitivan rezultat. Bilo bi najbolje da uzmemo dva boda protiv Berlina. U tom slučaju mi idemo mirniji na sljedeće protivnike. Ukoliko izgubimo od Berlina onda je opet veliki pritisak na nama i samim time si umanjujemo šanse za plasman dalje", za kraj će Mandalinić.

Pročitajte više