Mamić: Nisam vidio puno spektakularnijih golova od Hodžićevog, a ovo je tek njegov početak

Foto: Hina

DINAMO je u trećem kolu Prve HNL s 5:1 razbio Inter na Maksimiru i sad s pet osvojenih bodova iz tri susreta čeka prvi susret trećeg pretkola Lige prvaka protiv norveškog Moldea.
 
> Dinamo razbio Inter uz poklonjen penal i nevjerojatne škarice trostrukog strijelca Hodžića

"Rijetko kad se viđa gol poput ovog Hodžićevog"
 
"Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Otvorili smo utakmicu jako dobro, bili smo razigrani, tečni i ono što sam posebno zadovoljan – jednostavni. Žao mi je što nismo možda bolje razigrali u nekim situacijama u kaznenom prostoru Intera, no s obzirom na to da smo prvi puta igrali u ovakvom sastavu jako sam zadovoljan", rekao je nakon susreta trener Zoran Mamić.
 
Susret je odmah na početku predivnim škaricama usmjerio Armin Hodžić. "Jesam li vidio kada takav gol? Rijetko kada, stvarno rijetko i ovo je jedan od najspektakularnijih koje sam vidio", rekao je na tu temu Mamić mlađi.
 
"Ne dijelim ekipu na prvi i drugi sastav"
 
Potom je nastavio o junaku ove pobjede: "Drago mi je zbog njega. Kada smo ga uzeli iz Liverpoola smo vjerovali u njega, platili ozbiljan novac i drago mi je da pokazuje o kakvom se igraču radi, no to je tek početak. U svakom slučaju je veselje za trenera imati takvog igrača."
 
U ovom susretu Dinamov strateg je uspio i odmoriti niz prvotimaca, uslijed gustog rasporeda koji čeka Modre. "Ne bih dijelio ekipu na prvi i drugi sastav. Sezona je duga i naporna, svi su tu s razlogom i imamo kadar koji je kvalitetan i može odgovoriti zahtjevima i potrebama Dinama", zaključio je Mamić.
 

Standings provided by

Pročitajte više