Mamić s odanim dijelom Boysa uz baklje proslavio povratak imena Dinamo

Foto: NK Dinamo/Facebook

ZDRAVKO MAMIĆ nije dopustio da mu vijest o mogućem isključenju Lokomotive, njegove dugogodišnje filijale, iz 1. HNL pokvari dan. Navečer je u Udruzi veterana BBB-a (u staroj klaonici na Heinzelovoj ulici, gdje je nedavno došlo do krvavog okršaja među BBB-ima) zajedno s cijelom prvom momčadi i stručnim stožerom te prisutnim navijačima proslavio obljetnicu povratka imena Dinamo.

Mamića je dočekalo nekoliko desetaka njemu odanih navijača uz baklje, pjesmu i pljesak. S navijačima su zapjevali i igrači.

Prisutne je posebno dojmio video u kojem su autori prošli što se sve događalo od prošlog susreta, a poseban dio dobila je i veličanstvena pobjeda Modrih protiv Hajduka 5:0. Kraj je bio posvećenim onima koji su preminuli protekle godine, Josipu Kužeu i Ivanu Turini.

"Ovaj film mi je izmamio suze radosnice na oči, a siguran sam i svima ostalima. Jednostavno je nemoguće ostati ravnodušan nakon što se ovako nešto vidi, a pazite: to je samo dio onoga što se događalo u posljednjih godinu dana".

"Igračima poručujem da nas sutra protiv Splita čeka jako važna utakmica na koju će doći puno naših navijača koji žele vidjeti svoj Dinamo i zato sutra dajte sve od sebe, igrajte svi za jednog i jedan za sve te ostavite i posljednji atom snage na terenu. Svi vi koji ste večeras ovdje kao i svi ostali naši navijači – dođite na utakmicu i idemo zajedno graditi još bolji Dinamo", emotivno je u svojem stilu rekao Mamić pa zaključio: "Neka se Zagreb "zapali" za Dinamom".

Nakon dva sata druženja s osnivačima navijačke skupine Bad Blue Boys, pjesme, slikanja navijača s igračima te motivirajućih i poruka punih optimizma uoči nastavka sezone Modri su se vratili na stadion gdje će noćiti u hotelu i dočekati sutrašnju utakmicu protiv Splita.

 

 

 
 

Pročitajte više