Mandžukić: Imamo mi još puno toga za raditi u Brazilu!

Foto: Hina

"BITNO je da s pobjedom odlazimo prema Brazilu", govorili su nam Kovačevi reprezentativci nakon susreta s Malijem 2:1.

Moglo je biti i uvjerljivije, ali naporne pripreme u Austriji oduzele su svježinu igračima od kojih je Kovač ipak zahtijevao da pokažu akcije uvježbane u Bad Tatzmannsdorfu.

"Noge su nam jako teške. Radili smo u velikom ritmu i po meni je utakmica bila dobra. Uživali smo", rekao je Ivan Rakitić dvostruki asistent u pobjedi.

Izbornik je, tvrdi, bio zadovoljan. 

"No, jasno da uvijek ima prostora za napredak. Naglasio nam je Niko neke stvari koje moramo popraviti, poput protoka lopte. Radit ćemo na tim detaljima u Brazilu" 

"Ma nije bilo loše, ali možemo mi i puno bolje", ubacio se Mario Mandžukić koji je dobio minutažu  iako protiv Brazila neće startati zbog suspenzije. 

"Meni je bilo bitno samo da se dobro istrčim. Zbog samopouzdanja je bitno da smo pobijedili, ali usred priprema smo i nismo na sto posto. Imamo mi još što raditi u Brazilu. Mislim da će tamo sve sjesti na svoje mjesto. Navijačima velik hvala,oduševljeni smo atmosferom na koju smo u Osijeku zapravo naviknuti. Rekli smo navijačima da ćemo pobijediti za njih, to smo i napravili" 

Kapetan Darijo Srna uoči Brazila ima velike želje. SP bit će kruna njegove karijere, i navijačima je obećao da će gledati najbolju Hrvatsku do sada.

"Prenijeli smo na teren večeras ideje Nike Kovača. Protivnik je bio defenzivan, uz puno trke. Mi smo od prve minute imali glavu i rep, stajali smo visoko. Mislim da možemo biti zadovoljni, posebno činjenicom da smo u financijskom smislu pomogli ljudima u Slavoniji.Pred nama je još puno posla, čeka nas i prilagodba na vremensku razliku. Napravit ćemo u Brazilu sve da navijači Hrvatske diljem svijeta budu ponosni"

Pročitajte više