Medveščak bez trenera: Marty Raymond napušta Zagreb nakon dvije godine

Foto: Ronald Goršić / Cropix

MEDVEŠČAK je u potrazi za novim trenerom. Marty Raymond napustio je klupu zagrebačkog kluba.


Ispadanje u četvrtfinalu četvrte sezone EBEL-a nije bilo ono čemu su se nadali u Medveščaku nakon sjajnog regularnog dijela sezone u kojoj su veći dio prvoveli u vrhu.

Nakon poraza od Red Bull Salzburga sezona je završena, a Raymond nije trebao niti čekati istek ugovora.

"U Zagrebu sam proveo dvije nezaboravne godine u kojima sam doživio uistinu nevjerojatne stvari. Želim zahvaliti svim navijačima na fantastičnoj podršci na svakoj domaćoj utakmici Medveščaka, predsjedniku Damiru Gojanoviću i vodstvu kluba što su mi dali priliku da budem trener Medveščaka i svim igračima koji su u posljednje dvije sezone igrali pod mojim vodstvom. Zagreb i Zagrepčani će mi uvijek ostati u srcu zbog svoje srdačnosti, ljubaznosti i načina na koji su prihvatili moju obitelj i mene", rekao je Raymond, prenosi službena stranica kluba.

"Život sportskih profesionalaca je nepredvidiv, stoga su ovakve stvari u sportu očekivane i uobičajene. Marty Raymond je u Medveščaku učinio puno dobrih stvari. Klub i Raymond se razilaze u dobrim odnosima, a mi mu ispred Medveščaka želimo sve najbolje u daljnjoj karijeri vjerujući da će iskustvo i sve što je doživio u Zagrebu u posljednje dvije sezone pamtiti cijeli život. Od njega smo također puno naučili te se radujemo njegovim posjetima Zagrebu", rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb Ranko Vučinić.
 

Pročitajte više