Migliore argentinskim medijima: U Dinamu su bili srdačni i dok smo raskidali ugovor

Foto: Cropix / Ronald Goršić

ARGENTINSKI vratar Pablo Migliore nakon kratke epizode u zagrebačkom Dinamu vratio se u ponedjeljak u rodnu Argentinu gdje se pridružio treninzima Argentinos Juniorsa.

Migliore se želio vratiti u svoju domovinu, kako tvrdi, zbog teškog privikavanja na Zagreb i europski model funkcioniranja. Temperamentni Argentinac nikad nije krio kako je kod njega uvijek prisutna velika doza nostalgije za Argentinom, pa je tako i u jednom telefonskom gostovanju na argentinskom Fox Sportsu prije nekoliko tjedana otvoreno kazao: "Ako me pozovu iz San Lorenza, vraćam se odmah i igrat ću besplatno".

Kontroverzni vratar za argentinsku kabelsku televiziju TyCSports komentirao je svoj kratki izlet u Europu i prenio dio osjećaja iz svog života dok je bio član kluba iz Maksimira.

"Ono što je najvažnije, vratio sam se kući. Namjera mi je igrati u prvoj ligi, a Argentinosi su dobra i izgledna opcija. Moj boravak u Hrvatskoj je bio jako kratak, teško sam se prilagođavao na vremenske uvijete. S druge strane ljudi iz Dinama bili su srdačni i topli prema meni, pa čak i u onim trenucima kad sam raskidao ugovor. O Dinamu i ljudima iz Hrvatske mogu reći samo sve najbolje".

"Migliore je tako imao samo riječi hvale za čelne ljude iz hrvatskog prvaka, za kojeg je u kratkoj avanturi stigao tek dvaput službeno nastupiti", pišu argentinski mediji.

Pročitajte više