Mišo dvoji o povratku na klupu, Hajdukovci optimistični: Dinamo više ne izgleda superiorno

Foto: Vladimir Dugandžić / Cropix

HAJDUK ovoga vikenda otvara proljetni dio hrvatske nogometne lige gostovanjem u Koprivnici. U momčadi Bijelih puno je nepoznanica, od početne jedanaestorke do činjenice hoće li Miši Krstičeviću zdravlje dopustiti povratak na trenersku klupu.

Prisjetimo se, nakon što je sudjelovao u žustroj verbalnoj svađi s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Sergijem Krešićem, trener Splićana zatražio je liječničku pomoć. Pretrage su ukazale za povišeni krvni tlak, a posljednjih nekoliko dana treninge je vodi pomoćnik Ivo Šeparović. Na upit hoće li biti spreman za Koprivnicu Mišo kaže kako će još vidjeti.

"Osijek je pokazao da Dinamo više nije toliko superioran"

U međuvremenu susret sa Slaven Belupom najavio je pouzdani lijevi bek Goran Jozinović...

"Moramo biti vrlo koncentrirani na svaku utakmicu do kraja sezone. Borba za drugo mjesto bit će velika, nije tu samo Belupo, već Rijeka i Split, a pokazalo se da ni Dinamo više nije tako superioran u prvenstvu, kiksali su odmah u prvoj utakmici. U nastavku prvenstva svatko može dobiti svakoga", rekao je Jozinović za Dalmacija News.

"Spremni smo i sigurno ćemo u utakmicu ući bez respekta, napadački i hajdučki. Oni su nezgodna ekipa ali dobro smo igrali protiv njih. Gore pada snijeg, teren će sigurno biti težak, ali kako nama tako i njima", dodao je.

"Spremni smo za Belupo, generalka je bila odlična"

Osvrnuo se također na susret protiv Olimpije. Generalka za proljeće bila je više no uspješna. Bijeli su slavili s 4:1.

"Da, bila je zaista dobra generalka. Napravili smo odlične pripreme i pobjeda protiv njih je bila samo rezultat svega toga", istaknuo je, piše DN.

Pročitajte više