Modrić upozorio na snagu Walesa: "Ispraznili smo se protiv Srbije, ali opet ćemo zaustaviti Balea"

Foto: Srđan Vrančić / Cropix

PRED Hrvatskom je nova 'najvažnija' utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Protiv Srbije su odradili prvi dio zadatka u ovom kvalifikacijskom terminu, no pred njima je jednako važan a ništa manje težak susret protiv neugodnog domaćina Walesa.

> Mario Stanić: Ovoj generaciji trebat će i sreće da dostigne onu iz ´98.

> Bokšić: Bale je bolji igrač nego što sam ja bio

> Otpao i Šimunić, Štimac pozvao Matea Pavlovića!

> Kako je Olić poremetio planove Štimcu

> Kovačić: Stanković mi još uvijek nije čestitao na pobjedi

"Dosta nas je emotivno ispraznila utakmica protiv Srbije. Kako sam rekao nakon tog dvoboja, igrali smo još jednu utakmicu i prije početka jer je bila velika nervoza. Najbitnije je da smo pobijedili. Sada smo u pripremama za Wales. Osjećamo se bolje, odmornije, vjerujemo u još jednu pobjedu", poručio je dirigent Štimčeve momčadi Luka Modrić.

Najveću opasnost u susretu protiv Walesa predstavljat će Gareth Bale, kojeg Luka poznaje jako dobro. Veznjak madridskog Reala četiri je sezone s njim dijelio svlačionicu u Tottenhamu.

"Sigurno je najveća opasnost. Imaju dobrih igrača ali Bale je definitivno najopasniji. Morat ćemo pripaziti malo bolje na njega, ali već smo ga jednom zaustavili, vjerujem da ćemo u tome uspjeti i ovaj put", istaknuo je Modrić.

Podsjetimo, Wales je u Osijeku pao s 2:0 pogocima Mandžukića i Eduarda, a Modrić je otkrio dobre vijesti za našu reprezentaciju uoči uzvrata u Swanseau.

"Dobro je za nas da im ne mogu igrati Aaron Ramsey i Joe Allen, njihova dva najkreativnija igrača koji su vrlo opasni i nezgodni. To nam je definitivno velika prednost", kaže Modrić.

Pročitajte više