Modriću je trebalo 100 dana da dokaže Mourinhu kako je veliki igrač

Foto: AFP

JOSE MOURINHO pohvalio je igru Luke Modrića protiv Ajaxa u utakmici 6. kola Lige prvaka.

Španjolci u euforiji: "Modrić, lider Reala"

Modrić je u pobjedi 4:1 protiv nizozemskog prvaka dominirao sredinom terena, imao nekoliko briljantnih proigravanja, maestralnu asistenciju za pogodak Callejona...

"Modrić je veliki igrač. Nekoliko utakmica je odigrao sjajno i nitko ne može reći da Modrić nije značajno pojačanje za Real Madrid", rekao je Mourinho nakon utakmice na Santiago Bernabeu.

Španjolske novinare je zanimalo ima li Modrić mjesto u prvom sastavu.

"Ne mogu igrati svi u prvih jedanaest, ali Modrić igra na visokoj razini. Potencijalno je član udarne postave. S Modrićem smo protiv Ajaxa izgledali veoma, veoma dobro", smatra portugalski stručnjak.

Modrić: Favoriti smo za naslov prvaka Europe

Nakon 100 dana u Realu Modrić je konačno zaigrao onako kako se od njega očekuje.

"Osjećam se odlično u Madridu. Svakim danom mi je sve bolje i bolje. Protiv Ajaxa odigrali smo sjajno, pogotovo u prvom poluvremenu. Mislim da su navijači uživali. Mi smo sretni s našom igrom, a ja sam sretan sa svojom predstavom", izjavio je Modrić, igrač utakmice.

"Real je favorit za naslov prvaka Europe. Na pravom smo putu. Važno je da samo naporno radimo. Svaki protivnik u osmini finala je težak, ali ako budemo igrali kao protiv Atletica bit će jako opasni", rekao je hrvatski veznjak i prokomentirao situaciju u prvenstvu gdje Real zaostaje jedanaest bodova za Barcelonom.

"Moramo držati priključak za njima i stvarati im pritisak. Mi moramo pobjeđivati i čekati njihov kiks."

Modrić i društvo sljedeću utakmicu igraju u 8. prosinca u Valladolidu.

Pročitajte više