Mourinho: Ne smetaju mi zvižduci, iako sam svjestan da je naslov prvaka nedostižan

Foto: AFP

JOSE MOURINHO komentirao je zvižduke publike u pobjedi protiv Sociedada.

"Za mene je savršeno ako mi navijači zvižde uoči utakmice i onda podržavaju momčad tijekom utakmice. Rekao sam Adanu uoči utakmice da zvižduci nisu usmjereni prema njemu. Navijači i novinari nemaju problema s njim, nego sa mnom", rekao je Mourinho.

"Ali po mojem mišljenju postoji manjak poštovanja prema Adanu, on zaslužuje više poštovanja. On je u ovom klubu već 16 godina, trenirao je u Realu, dolazi iz obitelji Realovih navijača i rođen je u Madridu. Zašto on nema pravo biti sretan? Transformirali ste problem i napad na Mourinha u manjak poštovanja prema Adanu", dodao je.

Real ima 16 bodova manje od vodeće Barcelone...

"Naše šanse u osvajanje prvenstva su minimalne, ali kao trener idem sve do kraja i svaka je utakmica jednaka, baš kao sljedeća u kupu protiv Celte.

Sljedeća utakmica koja predstoji Realu je uzvrat Kupa kralja protiv Celte u srijedu. Podsjećamo, Real je u prvom susretu u gostima izgubio 2-1. "Celta igra dobro, ima samopouzdanja i vodi 2-1, ali prema mom iskustvu u dvije i pol godine u klubu, navijači vole Kup, uzbuđenje pobjeđivanja i imam osjećaj da ćemo, ako ponovimo igru od danas za tri dana, biti spremni za prolazak dalje", za kraj će.

Pročitajte više