"Nabijem na kurac pederčine koji su predviđali da će me Monson završiti za 20 sekundi"

Screenshot

DRAŽEN FORGAČ nije uspio stići do najveće pobjede u svojoj karijeri protiv legendarnog Jeffa Monsona, iako je bio na sjajnom putu da se upravo to dogodi. Sve je upropastila teška ozljeda koljena početkom druge runde zbog kojeg je Dražen morao predati meč.

"Ubijao sam Monsona od batina, ali početkom druge runde raspalo mi se koljeno, došlo je do puknuća ligamenta i morao sam predati meč. U prvoj rundi Monson je dva puta bio u nokdaunu, a onda me tragedija spriječila na putu do pobjede", izjavio je Forgač za Fight Site jutro nakon meča.
 

Da je bio zaista blizu pobjede potvrdio je i svojom izjavom u nedjelju tijekom poslije podneva na svom Facebook profilu. "Hvala svima na podršci. Jebi ga, sranja se događaju. Nemam si što zamjeriti, potukli smo se junački. Dao sam sve od sebe. Iznenadio sam sve, a najviše Jeffa koji mi je to i priznao u svlačionici poslije meča. Žao mi je što je teško ozlijeđen jer je zbilja legenda i cool lik, a ove pederčine koji su predviđali da će me završiti za 20 sekundi isto nabijem na kurac", poručio je Forgač svojim "fanovima".
 
Spomenimo da ozljeda koljena ipak nije toliko strašna kao što se to činilo u prvi mah, iako je situacija prilično ozbiljna.

"Izgleda da su križni ligamenti ipak u redu, najvjerojatnije je u pitanju meniskus, što bi značilo da me čeka malo više od mjesec dana oporavka. Već od ponedjeljka krećem s terapijom", rekao je jedan od najiskusnijih hrvatskih MMA teškaša.

Pročitajte više